Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Darkness 2 > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pagePavel Prouza / Frix---85 %2012-03-18
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz8/1080 %2012-03-05
Časopis SCORELukáš Bašta---86 %2012-03-02
hry.Sme.skJán Kordoš7.9/1079 %2012-02-29
GameParkxjohn---80 %2012-02-29
Sector.skfendi7.5/1075 %2012-02-24
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8/1080 %2012-02-24
Recenzeher.euJiří Špiess8/1080 %2012-02-22
BonuswebJan Lysý---85 %2012-02-20
GameSite.skRaggamuffin---80 %2012-02-20
Games.czTomáš Marný8/1080 %2012-02-18
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2012-02-18
Hrej.czVojtěch Bednář6/1060 %2012-02-14
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2012-02-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.29 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

75.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1721 z 5973 Žebříček
XBOX360: 288 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 33 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 226 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Darkness 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Darkness 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3198x - statistika
The Darkness 2 79 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
The Darkness 2

Průměrné hodnocení z médií:

79.29 %

Min : 60 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Starbreeze Studios
Distributor: 2K Games
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 6/10
Ani silné příběhové momenty a zábavná akce nedokáží plně vynahradit příliš časté opakování se, umělé natahování hry a neschopnost dotáhnout detaily.
> Eurogamer.cz : 8/10
Kde první hra bodovala originalitou a nápady, tam pokračování boduje pečlivostí zpracování, ať už jde o audiovizuální stránku nebo hratelnost. Skvěle vyladěná střílečka, okořeněná o šikovně aplikované speciální schopnosti hlavního hrdiny, je příjemnou změnou oproti všem těm vojenským akcím. Excelentní herecké výkony a charismatické postavy si vás navíc snadno podmaní a ponoří do zajímavého příběhu. Největší radost budou mít znalci a fanoušci komiksové předlohy, pro které by mohlo jít o druhou nejlepší "komiksovou" hru, hned po dvojici nových Batmanů. Nechybí ani zábavn
> Games.cz : 8/10
Výborná hra, která těch pár neduhů plně kompenzuje příběhem, brutální a návykovou hratelností a v neposlední řadě i specifickým šarmem. Pokud už jste z vojáků, tanků a dalších armádních propriet ve střílečkách unuděni k smrti a láká vás se pro jednou do němoty opít obskurně účinnou mocí Temnoty, rozhodně byste neměli The Darkness 2 minout.
> Czechgamer.com : 80 %
Komiksový nádych, osviežujúce momenty, či samotná akčná zložka robia z tohoto titulu záležitosť, ktorej sa netreba vyhýbať. Temnota si vás aj tak nájde sama.
> Bonusweb : 85 %
Brutální střílečka v pěkném vizuálním podání, která se chlubí příjemnou hratelností. Bohužel je relativně krátká.
> GameSite.sk : 80 %
Darkness 2 je strieľačka, akú sme už dlho na trhu nemali. Ponúka frenetickú akciu s rôznymi možnosťami, a zároveň pútavý a zaujímavý príbeh, ktorý chytí a nepustí. Bohužiaľ, celý dojem z hry kazí jej jednoduchosť a veľmi krátka herná doba.
> Recenzeher.eu : 8/10
Jak je vám nejspíš z předcházejících řádků jasné, Darkness 2 se nám velmi líbila. Divoké souboje, úžasná komiksová grafika a zajímavý příběh. Jedinou, zato větší výtku pak máme k délce. Hru jsme dohráli za necelých šest hodin, což věru není žádná sláva. To se snaží vyžehlit alespoň kooperativní režim pro čtyři hráče, bohužel se však jedná pouze o prosté kropení nepřátel s kamarády a nemyslíme si, že by měl šanci dlouhodobě se uchytit. Pokud tedy máte chuť na nehorázně adrenalinovou střílečku se zajímavou hratelností a odpustíte ji krát
> Sector.sk : 7.5/10
Pre fanúšikov prvého dielu a komiksovej predlohy je to však povinnosť.
> GamesWEB.sk : 8/10
The Darkness II je prekvapenie, v období herného sucha je doslova studňou z ktorej sa vyprahnutý hráč môže osviežiť. Len škoda, že sa nemôže napiť dosýtosti, pretože inak by táto hra, búrajúca stereotypy o hlúpych FPSkách ašpirovala na hru roka vo svojej kategórii. Takto žiaľ zrejme doplatí na to, že vyšla na začiatku roka a časom sa na ňu v anketách zabudne. A bude to škoda, toto dielo si totiž pozornosť zaslúži.
> hry.Sme.sk : 7.9/10
The Darkness 2 je síce krvákom, no nie samoúčelným. Je to poctivo pripravená akcia pre dospelých, pričom jej nechýbajú tragické prvky a aspoň náznak emócií, drsný humor a zapamätateľné postavy. Hoci je samotná Temnota brutálnym pomocníkom a krvavé jatky nemusia niektoré žalúdky rozdýchať, je skvelé a pútavé dobrodružstvo.
> GamePark : 80 %
Musíme uznat, že tvůrci ze studia Digital Extremes odvedli dobrou práci prakticky po všech směrech. Především se díky tomuto druhému dílu hra posunula o stupínek výše co se týká možnosti konkurovat přeci jen známějším a masově oblíbenějším akčním střílečkám. Kampaň má dostatečný spád a svižnost, hrátky se tmou a zároveň vašimi chapadly dopadly dobře (jakmile si zvyknete na ovládání).
> Časopis SCORE : 86 %
The Darkess II nás překvapilo, Digital Extremes vzali všechno, co fungovalo v původní hře, a udělali z toho jedinečný herní zážitek. Možná vám akce přijde stereotypní, ale brutální mordování nepřátel na tisíc různých způsobů je jenom výplní k dojemné zápletce a lásce mezi kráskou a zvířetem...
> Zing : 8/10
Pokud dáváte přednost kvalitě nad kvantitou, druhé The Darkness si rozhodně zamilujete. Jedná se totiž o skvěle navrženou a udělanou hru. Na to, aby však dosáhla na krále žánru jí ještě něco chybí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %