Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mark of the Ninja > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.skRaggamuffin---93 %2012-12-03
Hrej.czLukáš Kunce9/1090 %2012-11-14
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte9/1090 %2012-09-26
Sector.skspacejunker8.5/1085 %2012-09-26
BonuswebJan Lysý---90 %2012-09-23
XboxWeb.cztonyskate---92 %2012-09-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
XBOX360: 47 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 4 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 39 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mark of the Ninja
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mark of the Ninja
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2526x - statistika
Mark of the Ninja 90 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
Mark of the Ninja

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 85 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 92 %
Mark of the Ninja je skvělým přírůstkem do exkluzivní nabídky Xbox LIVE Arcade a docela nás udivuje, proč Microsoft nezapojil tuto pecku do nějaké propagační akce, protože takto ji mine spousta hráčů. Hra si rozhodně zaslouží vaši pozornost a i za cenu 1200MS bodů vám ji můžeme plně doporučit a nepochybně si ji užijete jako my. Snad se někdy dočkáme pokračování...
> Bonusweb : 90 %
Mark of the Ninja tak patří mezi tituly, které podtrhují sílu stažitelných her. Tyto tituly v zábavnosti mohou konkurovat i mnohamilionovým hrám. Příznivci stealth akcí by tedy titul neměli minout. Tak povedené zpracování se totiž neobjeví často.
> Games.cz : 9/10
Precizně provedená stealth plošinovka, která vás vhodí do otevřeného světa a přinutí přemýšlet. Svým pojetím dokázala, že i do klasického žánru se dá implementovat mnoho nových a současně i velmi dobře fungujících prvků.
> Sector.sk : 8.5/10
Mark of the Ninja má k dokonalosti ďaleko aj priestor pre zlepšenia je dostatočne veľký, aby sa uživilo nastavovanie oveľa rafinovanejších pascí a mohli byť použité v pokračovaní Batmanovské techniky či pridané omráčenie nepriateľov, ide však o ojedinelú ukážku toho, že stealth môže bravúrne fungovať aj v dvoch rozmeroch.
> Hrej.cz : 9/10
Vynikající stealth hopsačka s pohlcující atmosférou, která za málo peněz nabízí pořádnou porci muziky
> GameSite.sk : 93 %
Mark of the Ninja jednoznačne patrí medzi najlepšie akčné nezávislé hry roka. Za inovatívny prístup a množstvo originálnych prvkov si odo mňa autori zaslúžia výborné hodnotenie a plnú podporu do budúcnosti.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %