Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kinect Star Wars > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webMartin Čabrun6.6/1066 %2012-07-04
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno5.5/1055 %2012-06-24
Games.czAleš Smutný6/1060 %2012-05-02
Eurogamer.czMichal Jonáš6/1060 %2012-05-02
Konzolista.czMartin Šmíd6/1060 %2012-05-02
GameSite.skRaggamuffin---60 %2012-04-15
DoupěPetr Kolář5/1050 %2012-04-11
ZingRosťa Viktorin6/1060 %2012-04-11
BonuswebJan Lysý---60 %2012-04-09
Časopis SCOREMarek Jedinák---75 %2012-04-09
Sector.skkorec6.5/1065 %2012-04-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

61.00 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4048 z 5973 Žebříček
XBOX360: 635 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 86 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 526 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: uložení levelu
Nick: (zetko) - neregistrovaný
Datum:2013-01-18 00:02:35
Ahoj, asi se to sem nehodí, ale mám dotaz. Hraju Star Wars na Kinectu a nepřišel jsem na způsob, jak si uložit rozehranou hru. Vždy, když Kinect opět zapnu jsem na začátku. poradíte?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kinect Star Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kinect Star Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2531x - statistika
Kinect Star Wars 61 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-04
Kinect Star Wars

Průměrné hodnocení z médií:

61.00 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 6.5/10
Je čas odhodiť predsudky a akceptovať, že Kinect Star Wars môže byť dobrá hra s viacerými súčasťami a módmi. Minimálne tri z piatich kampaní sú silno nadpriemerné a možno s nimi tráviť pekné hodiny. Kinect je využitý rôzne – občas je výborný, inokedy má muchy. Byť fanúšikom Star Wars nezaškodí, skôr vás môže hra potešiť. Ale nesmiete od nej čakať niečo, čo vlastne nie je.
> Bonusweb : 60 %
Hře chybí propracovanost, zamrzí chyby v technickém zpracování.
> Časopis SCORE : 75 %
V kategorii her pro teenagery a rodiny s dětmi jde o zcela nejlepší produkt v dosavadní historii herního průmyslu. Titul nabízí hned několik hříček, které tuto cílovou skupinu na solidní dobu zabaví. I přes cílení na casual hráče má šanci i u odlišné generace vyznavačů moderní zábavy, především díky celé řadě funkcí.
> Doupě : 5/10
Dá se svět George Lucase jednoduše ovládat pomocí Kinectu? Umí Han Solo a Leia tancovat? To vše a ještě více jen v Kinect Star Wars.
> Zing : 6/10
Kinect Star Wars skutečně není takový zázrak jak Microsoft sliboval, ale jisté kouzlo má. A minimálně fanoušci Hvězdných válek by měli titul určitě alespoň vyzkoušet.
> GameSite.sk : 60 %
Kinect Star Wars je veľmi ťažké jednoznačne ohodnotiť . Podobne, ako aj grafická prezentácia, je tiež samotná hrateľnosť tiež rozporuplná. Niekedy sa frustrácia dostaví po desiatich minútach hrania, inokedy skáčete aj tri hodiny a vynikajúco sa zabávate. Faktom ale zostáva, že hra bez kamaráta, rodiča alebo partnera je oveľa nudnejšia a rýchlejšie vás omrzí. Síce nejde o vyslovene zlú hru, ale som toho názoru , že kvalitného titulu nesúceho meno tejto obrovskej značky, ako to bývalo kedysi zvykom pri Star Wars hrách, sa už asi nedočkáme.
> Games.cz : 6/10
Kinect Star Wars kupodivu není žádný průšvih. Pokud bych měl potomka, který Star Wars holduje, neváhal bych a hru mu pořídil, protože na tuto skupinu bude fungovat takřka bezchybně. Dospělý hráč si ale musí rozmyslet, co od podobné hry chce. Tenhle kousek není bez chyb, ale určitě patří ke kinectovému nadprůměru a nedělá, na rozdíl od mnohých jiných titulů, značce Star Wars ostudu.
> Eurogamer.cz : 6/10
Nakonec to není tak špatné, jak se to původně tvářilo, ale berte to tak, že Star Wars pro Kinect jsou stále jen jednodušší a vtipnou sbírkou hříček s drobným příběhem pro nenáročné hráče, rodinu a večírky. Hra má své slabší i silnější chvíle a nedokáže v kuse zabavit na dlouho, ale pár veselých večerů s ní určitě strávíte.
> Konzolista.cz : 6/10
Kinect Star Wars je nakonec celkem příjemným balíčkem pěti miniher, který je určen především pro mladší publikum. To bude hrou určitě nadšeno. Pro starší hráče ale Kinect Star Wars moc není, ať už díky chybějícímu hlubšímu příběhu, tak několika technickým nedostatkům nebo horší odezvě pohybového ovládání. Pokud patříte do té první skupiny nebo máte po boku třeba mladšího bráchu, klidně si přidejte k finálnímu hodnocení jeden bod k dobru.
> GamesWEB.sk : 5.5/10
Nechceli by sme povedať, že Kinect Star Wars svojej licencie nie je hodný, v skutočnosti ju využíva veľmi uvedomele, ale takisto to nie je hra, o ktorej sme ako malí, pri sledovaní filmovej ságy, snívali.
> Herní web : 6.6/10
Star Wars Kinect se jednoduše příliš nepovedlo, naštěstí od hry nikdo příliš mnoho nečekal. Titul si dozajista najde nějaké ty příznivce ve své věkové skupině, ale pravděpodobně jich nebude mnoho.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %