Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

GoldenEye 007 Reloaded > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
ZingMichal Maliarov7/1070 %2012-01-04
Sector.skspacejunker6/1060 %2012-01-01
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade7/1070 %2011-12-22
Czechgamer.comDavid Pelan---70 %2011-12-19
Herní webNikola Marko7.2/1072 %2011-12-14
GameSite.skAtavius---50 %2011-12-06
XboxWeb.cztonyskate---70 %2011-12-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3593 z 5973 Žebříček
XBOX360: 570 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 78 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 470 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
GoldenEye 007 Reloaded
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



GoldenEye 007 Reloaded
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2374x - statistika
GoldenEye 007 Reloaded 66 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-03
GoldenEye 007 Reloaded

Průměrné hodnocení z médií:

66.00 %

Min : 50 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 70 %
GoldenEye 007 Reloaded je solidním portem, který sice zaostává po vizuální stránce, ale nabízí dobrou hratelnost a klasický obsah s dostatkem vylepšení. Pokud nejste fanoušky Jamese Bonda nebo GoldenEye, tak počkejte, až cena spadne dolů, aby vás návrat do minulosti nepřišel zbytečně draho.
> GameSite.sk : 50 %
Popravde neviem, čo presne páni z Activision týmto remakom sledovali. GoldenEye Reloaded 007 v ničom extra nevyniká a zvlášť pri pohľade na konkurenciu v podobe či už Call of Duty alebo Battlefield 3 nemá dnešného hráča čím zaujať. Pokiaľ teda nie ste fanatickým fanúšikom všetkého, čo má na sebe značku 007, veľkým oblúkom sa mu vyhnite.
> Herní web : 7.2/10
S citem udělaný remake jedné z nejzásadnějších stříleček na konzolích vůbec. Navíc jde i o jednu z nejlepších filmových licencí vůbec a to už je co říct. Není to bezchybná hra, multiplayer mohl být mnohem lepší a zvuk by také chtěl doladit, ale kvůli atmosféře jsem ochotný odpustit mnohé. A právě atmosféru tento titul má pořádnou, délku tak akorát, obtížnost vybalancovanou a minimum zákysů. Doporučuji milovníkům historie i současnosti.
> Czechgamer.com : 70 %
Pro fanoušky Bonda může být tato hra příjemným překvapením. Ostatní budou tuto hru brát spíše jako nadprůměrné FPS, které vyniká snad jen značkou. Na trhu jsou v tuto chvíli rozhodně lepší střílečky než tato.
> GamesWEB.sk : 7/10
Je veľmi dobre hrateľný, nepoškodí ani zrak ani sluch, vydrží vám na solídne dlhú dobu... avšak i tak si ho nikto nekúpi a teda upadne do totálneho zabudnutia.
> Sector.sk : 6/10
Tou najdôležitejšou vlastnosťou GoldenEye 007: Reloaded je, že dokáže uspokojiť hlad po strieľaní a nepotrebuje k tomu veľkolepú kampaň plnú výbuchov ani moderné bojiská. Jej rozpočet ju udržuje na zemi a smrdí béčkovosťou, ale nie tak odfláknutou ako môžete vidieť u hier z produkcie City Interactive. Použitá licencia vytvára ilúziu vysokokvalitnej FPS, ktorá používa priemerné technické spracovanie na rozpovedanie známeho príbehu. Replikovať hrateľnosť originálu sa takmer podarilo s drobnými kompromismi, ale jej trvácnosť nebude vysoká. Je skôr na jedno použitie.
> Zing : 7/10
Slušná FPS akce okořeněná stealth prvky a Bondovskou atmosférou, navíc s multiplayerem. Nebýt horší AI a relativně přímočaré hratelnosti, jednalo by se o podstatně větší hit. V tomto případě vám jen titul zkrášlí pár zimních večerů, což občas také není na škodu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %