Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gears of War: Judgment > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebMichael Mlynář---75 %2013-04-24
Czechgamer.comKarel Kubásek---72 %2013-04-16
Czechgamer.comKarel Kubásek---72 %2013-04-09
XboxWeb.czCZFreeboy---74 %2013-04-06
Games.czAleš Smutný6/1060 %2013-04-01
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %2013-03-27
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-03-27
Eurogamer.czIvan Kratochvíl7/1070 %2013-03-24
ZingMichal Maliarov8/1080 %2013-03-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.56 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 2608 z 5973 Žebříček
XBOX360: 434 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 59 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 349 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gears of War: Judgment
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gears of War: Judgment
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1372x - statistika
Gears of War: Judgment 73 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-22
Gears of War: Judgment

Průměrné hodnocení z médií:

72.56 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Přiznávám bez mučení, že tahle hra je pro mě prvním letošním zklamáním. Ačkoliv se počítám mezi skalní fanoušky série, změna herního systému mi moc nesedla. Čekal jsem epické dobrodružství a dostal jsem sérii malých map s jednotvárnými úkoly. Přestože jsou některé z misí naprosto skvělé a ke konci hry se zábava prudce zvyšuje, jako celek šla hra dolů a nic zásadně nového nepřináší. Sedmička určitě není špatná známka, ale pro tuto sérii je to docela strmý pád.
> Zing : 8/10
Judgment je důstojným následovníkem oblíbené série, který udržuje laťku kvality, aniž by přinesl něco originálního či z řady ven vybočujícího. Několik novinek rozhodně potěší, jinak už však začínáme cítit příchod stereotypu a umělého natahování. Příště už chceme něco nového, pánové.
> Hrej.cz : 7/10
Solidně odvedená práce, poctivá akce s kvalitní multiplayerovou složkou, tentokrát ale bez nadstavby v podobě pamětihodných momentů a špičkového designu úrovní.
> Konzolista.cz : 8/10
Třetí díl Gears of War je i dnes jednou z nejlepších akcí této konzolové generace. O to horší startovní pozici má právě Judgment, který je s ním automaticky srovnáván. Před vývojáři z polského studia People Can Fly stál na začátku hodně obtížný úkol, s nímž se ale dokázali celkem obstojně poprat. I když má Judgment své mouchy, není tak dobrý jako předchozí díly a nepřináší moc nového, jedná se pořád o dobrou akční hru, která dokáže přitáhnout pozornost milionů fanoušků předchozích dílů. Těm je ostatně nějaké číslo na konci recenze stejně je
> Games.cz : 6/10
V rámci žánru solidní střílečka, která však silně zaostává za předchozí trilogií. Designové změny v rámci kampaně a hlavně multiplayeru kvalitu nezvýšily, spíše naopak. Systémově solidní základ tentokrát nedoplňuje skvělé, atmosférické vyprávění a multiplayer se až příliš snaží přiblížit klasickým střílečkám, kterých je přehršel.
> XboxWeb.cz : 74 %
Přemýšlel jsem dlouho, kam by se mohla série ubírat a bohužel mě toho moc nenapadlo. Nechci, aby se z Gears of War stala další pokladnička na peníze pro vývojáře a byl chrlen jeden díl za druhým, ale tato série si ještě zaslouží nějaké další pokračování. Uvidíme, co ukáže čas…
> Czechgamer.com : 72 %
Nálepka Gears of War a odkaz předchozích her Judgment příliš nesvědčí, i tak je to ale nadprůměrný titul a po patřičné DLC kůře se bude opět jednat o pecku, multplayerovou pecku.
> Czechgamer.com : 72 %
Nálepka Gears of War a odkaz předchozích her Judgment příliš nesvědčí, i tak je to ale nadprůměrný titul a po patřičné DLC kůře se bude opět jednat o pecku, multplayerovou pecku.
> Bonusweb : 75 %
Pokud patříte k fanouškům série, pak už jistě máte Gears of War: Judgment dohraný několikrát. Ale pokud jste zatím žádný díl nehráli a jako první uvidíte právě Judgment, pak asi nebudete úplně chápat, co na těch Gearsech všichni vidí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %