Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Escape Dead Island > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---55 %2015-01-11
Games.czDaniel Kremser / WoLf-Cz4/1040 %2014-12-30
DoupěPavel Kovalančík2.5/550 %2014-12-30
XboxWeb.czJosef Brožek6/1060 %2014-12-30
ZingOndřej Zeman / ThainDegu6/1060 %2014-12-30
Konzolista.czMartin Šmíd2/1020 %2014-12-30
Vytukej.czMartin Pilous---25 %2014-12-30
Hrej.czVojtěch Matěna2/540 %2014-12-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

43.75 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 5078 z 5973 Žebříček
XBOX360: 744 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 110 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 672 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Escape Dead Island
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Escape Dead Island
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1038x - statistika
Escape Dead Island 44 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-07
Escape Dead Island

Průměrné hodnocení z médií:

43.75 %

Min : 20 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 2/5
Escape Dead Island vás nepřesvědčí, že likvidovat zombíky je zábava. Pouze to naznačí, v realizaci pak selhává.
> Games.cz : 4/10
Dead Island, co vlastně není Dead Island. Nudné koridory a ospalou hratelnost umocňuje hloupý příběh, zatímco komiksová stylizace jen s obtížemi zakrývá nízké produkční hodnoty. Prostě koupě těžko ospravedlnitelná i s ohromnou slevou.
> Doupě : 2.5/5
Na titul jsem se kdovíjak netěšil a i tak jsem byl poněkud zklamán a znuděn. Když se spojí technické nedostatky s nedobrou hratelností, je to průšvih. A tak na mne hra i působí. Oceňuji však snahu autorů. Je také možné, že mi tento lineární počin prostě nesedl. Hře tak ve finálním hodnocení dám o půl hvězdy více, než si myslím, že si zaslouží. Pokud jste titul plánovali koupit, dvakrát si to rozmyslete. Escape Dead Island se sice hrát dá, ale labužníkovy hody to v mém případě určitě nejsou. A rozhodně ne za plnou palbu, protože hra stojí čtyřicet euro... Jako budget za devět, hodnocení by bylo jistě vyšší.
> XboxWeb.cz : 6/10
Za hodně peněz, málo muziky. Hratelnost průměrná, vizuálně působí nedodělaně, příběh za tři (záleží na preferencích), takže dobrý. Pro fanouška noční můra, navíc ještě krátké. Nejhorší Dead Island hra, která se sérií má společné jen jméno a zombie - na druhou stranu čistá adventura, bohužel ničím nevyčnívá. Doufáme, že to tvůrci druhého dílu nezpackají jako Fatshark, a pokud ano, doufáme, že se značka vrátí zase zpátky do Polska. Verdikt? Počkejte si na snížení ceny a následnou alespoň sedmdesáti procentní slevu. Za necelý dvě kilča do toho jděte se v&
> Zing : 6/10
Nový Dead Island je celkem povedený titul. Škoda jen, že převzal všechny chyby od svého předchůdce a pár svých ještě přidal.
> Konzolista.cz : 2/10
Escape Dead Island měl být pro fanoušky Dead Island takovou chutnou jednohubkou, než se dostane do obchodů druhý díl. Nakonec jsme se ale dočkali hodně podprůměrné akční hry, u níž je těžké se bavit kvůli špatnému soubojovému systému nebo stereotypní hratelnosti, navíc obsahující spoustu frustrujících situací a řadu technických chyb, které jen podtrhávají mizérii této hry. Nákup nemohu doporučit ani těm největším fanouškům, zvláště za cenu, za jakou se hra prodává. Na trhu je celá řada o dost kvalitnějších her.
> Vytukej.cz : 25 %
Escape je o chlup méně debilnější, než svého času The Walking Dead: Survival Instinct. Obojí čerpá ze slušných značek a sráží je hluboko pod fekální dno. Nefungující příběh, idiotští protagonisté, příšerný leveldesign a otřesné zpracování. Co si může taková hra vysloužit kromě věčného zatracení? Escape Dead Island se snad nedá doporučit ani v případě enormního výprodeje v rámci XLive a PSN. Jeden z nejhorších počinů tohoto roku bez větších debat.
> Bonusweb : 55 %
Ve všech směrech béčková zombie akce plná chyb, která dokáže pořádně naštvat. Ale pokud máte k zabíjení nemrtvých blízko, tak i pobaví. Záleží na vašem gustu a také odolnosti proti zapáchající hnilobě.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %