Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dark Souls (X360) > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYViktor Bocan9/1090 %2012-02-18
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2012-01-31
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2012-01-07
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---85 %2011-11-27
Games.czAleš Smutný10/10100 %2011-11-04
XboxWeb.czDuallHead---81 %2011-11-01
Konzolista.czLeon9/1090 %2011-11-01
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2011-10-28
Sector.skkorec9/1090 %2011-10-28
Czechgamer.comKarel Kubásek---94 %2011-10-28
BonuswebJan Lysý---90 %2011-10-20
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2011-10-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 381 z 5973 Žebříček
XBOX360: 65 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 7 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 50 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dark Souls (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dark Souls (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3878x - statistika
Dark Souls (X360) 88 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-15
Dark Souls (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamesWEB.sk : 9/10
Surový, nekompromisný, super ťažký - taký je Dark Souls v kocke. Pre mnohých postrachom, pre mnohých výzvou, nový produkt z dielne From Software je ale cez všetky svoje technické problémy natoľko chytľavým a zábavným, že aj napriek jeho vysokým požiadavkám na hráčové skillz dokáže vďaka svojmu open-world konceptu a zvláštne podmanivej atmosfére pohltiť naozaj každého.
> Bonusweb : 90 %
Nekompromisní hra na hrdiny s velmi vysokou obtížností, která není pro každého. Ale ty, kteří si na ni troufnou, odmění velkou porcí zábavy.
> Hrej.cz : 8/10
Nemějte strach, ale rozhodně neztrácejte respekt. Jedině tak přežijete v krutém světě Dark Souls. Slabší povahy nezapínat!
> Sector.sk : 9/10
Je krásne sledovať, ako svet Dark Souls funguje. Je rozmanitý, má nádherne lokality, obrovské množstvo druhov nepriateľov, možno po ňom nelineárne putovať. Ovládanie je jednoduché, len občas sa ťažšie zamerajú oponenti. Grafika a hudba sú účinné a malebné tak, aby zvýraznili vaše spomienky na tento neľútostný svet a nezabudnuteľný zážitok. Strávite tu desiatky hodín hry a asi neuvidíte jej koniec. Alebo sa tam dostanete a zistíte, že môžete niekoľko ráz dať New Game+. To je už veľa aj pre najtvrdšie nátury. Alebo je to výzva tak na rok vopred... Prijmete ju? Od čias Devil May Cry a Ninja Gaiden Sigma už dlho nepadlo toľko gamepadov a nervov za obeť ako tu.
> Czechgamer.com : 94 %
Ze sadistického zjevení, jehož pověst jej dalece předchází, se nakonec vyklubala překvapivě excelentní hra.
> XboxWeb.cz : 81 %
Nebýt pár chybět a slabší grafiky, sáhl bych po devadesáti procentním hodnocení. Takto je to pořád nádherný nadprůměr. A nezapomeňte, tato hra není určena pro slabší povahy, které mají ihned nervy v kýblu. Těm silnějším jedincům se Dark Souls odmění nezapomenutelnými výzvami a perfektní temnou atmosférou.
> Konzolista.cz : 9/10
Dark Souls je jednou z nejlepších her letošního roku a bude se na něj ještě hodně dlouho vzpomínat. Jako recenzent ho však nemůžu doporučit všem.
> Games.cz : 10/10
Dark Souls je nekompromisní, krásná a náročná hra - spolu se svým předchůdcem jediná svého druhu. Není pro každého, ale to není vada, nýbrž přednost.
> hry.Sme.sk : 8/10
Obtiažnosť je skutočne krvavá. Nadšení nebudete zo grafického spracovania. Nie po umeleckej stránke, tá dokáže svojim chladom až nepríjemne zmraziť, no technická kvalita je priemerná, animácia pohybov nedostatočná. Naopak výrazne poteší epická hudba. Kooperatívny multiplayer je príjemným osviežením. To všetko je ale len akýmsi šumom v pozadí. Brutálna náročnosť vás môže otráviť takmer okamžite, frustrujúca náročnosť nahnevať.
> Eurogamer.cz : 9/10
Dark Souls se nehraje, ale prožívá. Nechte se unést na dlouhou cestu do říše, jaké se žádná jiná nepodobá. Obrovský pohlcující svět bez hranic, zaplněný nevídanými výjevy a bytostmi, ve vás probudí zvědavost a umanutost dítěte, které je poprvé v noci samo v lese. Budete se bát, křičet a zakopávat, ale za každým škobrtnutím na vás čeká další neopakovatelný okamžik pravého dobrodružství: stanutí tváří v tvář neznámu, strachu a vlastní křehkosti. Ano, je to nelítostná hra, ale pokud jste si někdy o sobě mysleli že máte alespoň kousek odvahy, vytrvalosti a vůle nebo že jste opravdov&iac

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %