Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dark Souls 2 > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  49 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---90 %2014-04-10
XboxWeb.czlindros88cze9/1090 %2014-04-10
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2014-04-10
Hrej.czZdeněk Princ4/580 %2014-04-03
BonuswebJan Lysý---90 %2014-04-03
DoupěJan Šťastný4/580 %2014-04-03
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2014-04-03
ZingDaniel Mazura8/1080 %2014-04-03
Konzolista.czmadness9/1090 %2014-04-03
Vytukej.czMartin Pilous---88 %2014-04-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 506 z 5973 Žebříček
XBOX360: 86 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 10 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 66 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dark Souls 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dark Souls 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3948x - statistika
Dark Souls 2 87 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-01
Dark Souls 2

Průměrné hodnocení z médií:

86.80 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 4/5
Pokud jste nehráli žádný z předchozích dílů série, bude pro vás Dark Souls II šok! Tahle hra není pro každého, atmosféra je tak ponurá, že děti začínají plakat, ale když to zvládnete, můžete si připít a gratulovat.
> Bonusweb : 90 %
Náročná hra na hrdiny, ve které se neobejdete bez trpělivosti a studia chování nepřátel. S Dark Souls 2 strávíte desítky a desítky hodin a užijete si každou z nich. Bez ohledu na to, že budete umírat každých pár minut.
> Doupě : 4/5
Druhé pokračování RPG hardcore hry ze staré školy se povedlo. Přináší více méně to stejné co první díl, ale některé části a aspekty ještě vylepšuje. Nejedná se o dokonalou hru, nicméně fanoušci série si ji jistě užijí. Pro ostatní hráče nebo ty, kteří o RPG žánr zakopnou jednou za čas, se ale opět jedná o nehratelný kousek. Bohužel.
> Eurogamer.cz : 9/10
Fanoušci původní Dark Souls si mohou oddechnout: dostanou poctivou porci přesně oné herní extáze, do jaké se před třemi roky zamilovali. Smrtící, avšak férová obtížnost neztratila nic ze své návykovosti, příjemná intenzita soustředění na každém kroku je zpátky, zesilující odhodlání hráče s každou smrtí tváří v tvář strašlivému bossovi je odměněno zaplavujícím pocitem zadostiučinění při těžce vybojovaném vítězství. Tahle hra umí krutě trestat, ale také naprosto nedostižně odměňovat. Ať už díky ní posunete hranice vlastní vůle nebo prozkoumáte hlubiny
> Zing : 8/10
Unikátní zážitek ve spojení takřka dokonale nastavenými pravidly. Dark Souls II je slunce na zamračeném RPG nebi.
> Konzolista.cz : 9/10
Dark Souls II je vynikající hra, především fandové žánru budou chrochtat blahem, protože na ně opět čeká absolutní volnost v editaci postavy dle vlastních představ, rozsáhlý a žijící svět, který ožívá i díky přítomnosti propojení se zbytkem světa skrze online rozhraní a ke kterému lze přistupovat zcela libovolně, a především desítky hodin tvrdého, ale poctivého hraní plného dobrodružství a nástrah. Nováčci budou zpočátku trochu tápat, ale pokud vydrží a přistoupí na nekompromisní hratelnost, čeká je skvělá zábava, byť místy s trochu slabším technickým zpracováním.
> Vytukej.cz : 88 %
Dark Souls 2 není úplně dokonalé, ale svému předchůdci rozhodně nedělá ostudu. Hra nepřináší příliš změn, ale to jí vůbec neubližuje. Dokonalá hardcore hratelnost zůstala zachována a díky tomu je i druhé Dark Souls světlou výjimkou mezi RPG hrami. Mě osobně však oslovil první díl více. Musím však doporučit hru pouze těm, kteří mají zkušenosti s předchozí hrou anebo mají pevné nervy. Pro ostatní bude Dark Souls 2 cestou do pekel a velkým zklamáním.
> GamePark : 90 %
Titul si tak od nás odnáší 90 %, a pokud vás na první pohled alespoň trochu zaujal, neměli byste se ani náhodou bát jej prozkoumat pěkně zblízka.
> XboxWeb.cz : 9/10
Dark Souls II rozhodně není pro každého. Je to totiž jedna z nejvíce, jestli ne jediná, hardcore akčních her, která je klasickým velkým titulem pro konzole. Budete umírat a to hodně, a bude se jednat o zkoušku vaši vytrvalosti a trpělivosti. Ovšem ti, kteří touto zkouškou úspěšně projdou, budou odměněni opravdu jedinečným herním zážitkem a dobrým pocitem z úspěchu
> Eurogamer.cz : 9/10
Série Souls přinesla nefalšovanou revoluci a geniální smíšení singleplayer i multiplayer zážitku do soudržného celku. S nastupující sílou online podpory videoher zkoušejí stejnou cestou jít i konkurenční tituly, ale Dark Souls II opět nastavuje laťku o kousek výš. Geniální integrace do světa i jeho příběhu a nepředvídatelný faktor, ovlivňující již tak obrovskou, pestrou a nelineární hru z ní činí krále žánru a zážitek, jaký vám prostě žádný jiný současný titul nedá.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %