Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed Rogue > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJiří Bigas4/580 %2014-12-30
BonuswebJakub Žežule / Bogey---70 %2014-12-30
DoupěJan Šťastný3.5/570 %2014-12-30
GameParkkralik2012---70 %2014-12-30
ZingDenis Rus7/1070 %2014-12-30
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2014-12-30
Vytukej.czMartin Pilous---77 %2014-12-30
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2014-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.38 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2518 z 5973 Žebříček
XBOX360: 420 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 56 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 339 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed Rogue
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed Rogue
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2683x - statistika
Assassins Creed Rogue 73 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-07
Assassins Creed Rogue

Průměrné hodnocení z médií:

73.38 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Hnidopichové mohou Rogue vpálit do ksichtu až přílišnou podobnost s minulými díly (a mají pravdu), až moc plytké souboje či velkou recyklaci míst a činností z trojky a čtyřky (a zase mají pravdu). Myslím, že to ale tolik nevadí, protože každou takovou část tvůrci obohatili zase něčím novým, jež ten hlodající pocit toho samého spolehlivě odfoukne. Byť jde o návrat do stejné řeky, právě díky tomu se Rogue znovu hraje báječně.
> Hrej.cz : 4/5
Rogue je ekvivalent Arkham Origins. Podceňovaný tým se ujme za nepříznivých okolností nechtěného pokračování velké značky a navzdory všem předpokladům nakonec uspěje.
> Bonusweb : 70 %
Rogue taková není. Zůstává tam, kde sérii nechal čtvrtý díl, mění prostředí a jen minimálně modifikuje hratelnost. Ale díky dějové linii je přesto povinností pro ty z fanoušků AC her, kteří si oblíbili příběh a postavy třetího a čtvrtého dílu.
> Doupě : 3.5/5
AC Rogue je rozporuplná hra. Na jednu stranu nabízí nesmírně charakterního hrdinu, který bere svět kolem sebe trošku jinak, než jsme z AC zvyklí, a přináší vybroušený a zajímavý příběh.
> GamePark : 70 %
Originální pohled na svět série nás nenechal chladným, ačkoli by si zasloužil o trochu více péče, k čemuž by mu mohlo dopomoci třeba vydání na současné generaci konzolí. Na to už je teď ale trochu pozdě.
> Zing : 7/10
Pokud jde o poslední asasínské dobrodružství na předchozí generaci konzolí, pak se jedná o poměrně sympatické ohlédnutí za minulostí, jež se však nedokázalo vyvarovat nešvarů, které sérii provázejí prakticky od samých začátků. Jestli ale hodlá Ubisoft i nadále vydávat Assassin’s Creed na staré konzole a Rogue představuje jenom vykalkulované ohlodání zbytků masa z kostí, pak při pohledu zpět vyjde najevo bolestná pravda, že tihle vychytralí tvůrci využívají magických kláves CTRL+C a CTRL+V více, než by se slušelo.
> Konzolista.cz : 7/10
Když ale překousnete tyto nedostatky, je Assassins Creed Rogue pořád velmi dobrou akční hrou, stavějící na osvědčených a zábavných základech, kterou si užijí hlavně fanoušci.
> Vytukej.cz : 77 %
Assassins Creed: Rogue je přesně to co jsme tento rok v sérii potřebovali. Dobré pokračování, které sice nepřináší v podstatě vůbec nic nového, ale dobře doplňuje předchozí hry a dějově do univerza zapadá. Pokud nemáte možnost zahrát si Unity, tak je Rogue vhodným kandidátem, ba možná i lepším. Pro fanoušky jistota, pro ostatní v případě snížení ceny v blízké době vhodný kandidát na dlouhé večery.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %