Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Batman: Arkham Origins > XBOX360 > Adventury

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
FunStore  390 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.cztonyskate8/1080 %2013-12-15
Vytukej.czMartin Pilous---77 %2013-12-15
BonuswebEmanuel Svoboda---78 %2013-11-23
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8.5/1085 %2013-11-23
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2013-11-10
ZingDenis Rus8/1080 %2013-11-10
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %2013-10-28
Games.czLukáš Grygar7/1070 %2013-10-28
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2013-10-28
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-10-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2021 z 5973 Žebříček
XBOX360: 347 z 815 Žebříček
XBOX360/Adventury: 10 z 17 Žebříček
Vše/Adventury: 105 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Batman: Arkham Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Batman: Arkham Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3645x - statistika
Batman: Arkham Origins 77 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-10-28
Batman: Arkham Origins

Průměrné hodnocení z médií:

77.00 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Velmi slušná akční adventura s Batmanem v hlavní roli, která udělá radost především oddaným fanouškům Arkham série, kteří by nejraději viděli ještě více toho, u čeho se před lety tolik bavili. Pokud se za jednoho z nich považujete, směle do toho. Zklamáni zcela určitě nebudete.
> Games.cz : 7/10
Odlišné studio, totožný výsledek. Arkham Origins je v podstatě Arkham City přetřené nikoli na růžovo, ale do nálady batmanovského adventu. Zábava zůstala, ale s ní bohužel i nedostatky, které by už opravdu potřebovaly pořešit.
> Eurogamer.cz : 7/10
Jestliže se stejně jako Batman dokážete na chvilku zastavit a znovu si vychutnat již velmi dobře známou scénu, bude se vám líbit i Arkham Origins. Nic vás na něm nepřekvapí, což na jednu stranu znamená desítky hodin kvalitně zpracovaného prozkoumávání prostředí, tiché likvidace nepřátel pomocí netopýřích gadgetů a v neposlední řadě skvěle vyladěné souboje. Na druhou stranu budete prožívat dobrodružství, které již dávno ztratilo punc originality. Ačkoliv stále velkolepé a řemeslně skvěle zvládnuté, je Origins pokračováním bez duše.
> Konzolista.cz : 8/10
Z předchozích řádek je jasné, že Batman: Arkham Origins je kvalitní akční hra, která vás bude bavit svým příběhem, propracovanými souboji s bossy a samozřejmě i hratelností, i když ta od minula nezaznamenala tolik změn, jak bychom si určitě přáli. Dramatičtější změny si vývojáři zřejmě schovávají až do next-gen dílu, který je již nějakou dobu ve vývoji. Do té doby můžete zkusit třeba i multiplayerovou část, která ve výsledku není vůbec špatná, i když se jí před vydáním moc nevěřilo
> Czechgamer.com : 80 %
Ďalšia porcia Batmana na steroidoch, je tu viac všetkého, dokonca aj chýb!
> Zing : 8/10
Pokud vás Batmanův svět ještě neomrzel a nevadí vám recyklování starých nápadů, pak si s Arkham Origins užijete mnoho příjemných chvil. Pokud se vám začíná už trochu zajídat a recyklování vám vadí, užijete si i tak. Jen trochu míň.
> Bonusweb : 78 %
Batman: Arkham Origins sice nepřináší mnoho novinek, ale jde o poctivou, propracovanou a zábavnou komiksovou hru s Temným rytířem, která ostudu svým předchůdcům neudělá. Právě naopak!
> XboxWeb.cz : 8/10
Batman: Arkham Origins sice pochází od jiného studia, ale toho si stěží všimnete, protože hra nabízí tu stejnou hratelnost, kvalitní příběh, i když vás zrovna moc nevtáhne a spoustu obsahu. Zkrátka hra nabízí přesně to, co očekáváte od nového dílu v této sérii. Tvůrci evidentně šli na jistotu, protože inovací a nových prvků moc není, ale pokud se vám líbily předchozí díly, tak bude i tento.
> Vytukej.cz : 77 %
Batman: Arkham Origins je dobrá hra, ale něco jí zkrátka chybí. Já jakožto fanoušek Batmana a i třech posledních her, zkrátka musím přiznat, že hra se hraje úplně stejně jako předchozí, není však o nic lepší, naopak v několika málo ohledech ztrácí. I tak se ale jedná o dobrý titul z komiksového spektra a jen málokteré komiksové hry zatím Batmanovi mohou konkurovat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %