Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Operation Flashpoint : Elite > XBOX > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Operation Flashpoint 92.75 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Bonusweb ---65 %2006-02-20

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 65 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3751 z 5973 Žebříček
XBOX: 50 z 67 Žebříček
XBOX/Third person akce: 6 z 11 Žebříček
Vše/Third person akce: 389 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: lol
Nick: (Jay) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 19:50:39
tvl mazec to sou komentare uber alles ROFL. tak sem se zase jednou zasmál
[Odpověz]

Titulek: Debil
Nick: (Debil) - neregistrovaný
Datum:2007-06-23 05:14:36
Je mi jedenact a hraju doom3,kreed,driver4,wow,farcry,god of war 1 a 2 a pomerne dost me bavej horory jako jsou silent hill a resident evil.Gta uz me omrzelo protoze je to blbost. Tak cus debil.
[Odpověz]

Titulek: Re: Debil
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 16:09:59
No gta je fakt kravina to máš svatou pravdu.A horory mě bavjej taky,je mi 11 jako tobě A můj oblíbenej hororová hra je f.e.a.r

Titulek: MILUJU FLASHPOINT
Nick: (LEN) - neregistrovaný
Datum:2006-09-08 22:52:47
Couko lidi zrovne tedka hrajuoperation flashpoint ČSLA2a musim říct že to je fakt super.Mam v tom patche na 95-CESKY MASKACE a je to fakt bomba!Jinak si myslim ze operation flashpoint kompletne je super veca ze kazdej fanousek her zvalky by to mnel myt doma.Jinak pozdravuju vsechny kdo tomu fandej amnej te se.Jo pro informaci je mi 12 let a jsem velkej,velkej fanda pocitacovejch her.TAK SE TAM VŠICHNI MNĚJTE A ČAU!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: MILUJU FLASHPOINT
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-22 02:31:07
Jeti 12 a tomu říkáš bejt velkej ty machírku!?

Titulek: Re: MILUJU FLASHPOINT
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-22 22:42:03
Jo to máš pravdu ty jeden machírku těch fanoušků Flashpointu je hodně, ale žádnej neni tak potřeštěnej a namachírkovanej jako ty.Jo a ještě něco jestli sis náhodou nevšim což ty sis ani všimnout memohl, protože seš slepej tak je na obalu napsáno:tato hra není vhodná pro děti a mládež do 18 let!!!!

Titulek: Re: MILUJU FLASHPOINT
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-14 20:48:53
A jakej pak seš fanda pc her např. těch děckejch jako třeba Mario nebo sims.No myslim si, že kdyby si hrál třeba Doom 3 tak by si umřel strachy a tohle hraješ jenom proto, že tam není tma a nejsou tam příšery jinak bys to určitě nehrál, protože bys měl v kalhotách!!!!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Operation Flashpoint : Elite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Operation Flashpoint : Elite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8363x - statistika
Operation Flashpoint : Elite 65 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-08
Operation Flashpoint : Elite

Průměrné hodnocení z médií:

65.00 %

Min : 65 % Max : 65 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bohemia Interactive
Distributor: Codemasters
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %