Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The LEGO Movie Videogame > XBOX-ONE > Akční

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8/1080 %2014-05-25
XboxWeb.czyourself7/1070 %2014-05-25
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte6/1060 %2014-04-03
Vytukej.czMartin Pilous---70 %2014-04-03
Hrej.czVojtěch Matěna4/580 %2014-02-23
Sector.skje2ry8.5/1085 %2014-02-23
BonuswebJan Lysý---80 %2014-02-23
DoupěJan Šťastný3.5/570 %2014-02-18
Eurogamer.czMichal Jonáš6/1060 %2014-02-18
ZingFilip F. Němec7/1070 %2014-02-18
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2014-02-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2546 z 5973 Žebříček
XBOX-ONE: 14 z 28 Žebříček
XBOX-ONE/Akční: 4 z 10 Žebříček
Vše/Akční: 342 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The LEGO Movie Videogame
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The LEGO Movie Videogame
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1961x - statistika
The LEGO Movie Videogame 73 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-02-17
The LEGO Movie Videogame

Průměrné hodnocení z médií:

73.18 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 3.5/5
Je příjemné vidět, že se vývojáři postupně učí a Lego tituly se vyvíjí. Jaká novinka se povedla v jedné hře, nechybí v té další a je třeba ještě dotažena na zajímavější úroveň. The Lego Movie Videogame tak nějak kombinuje vše, co jsme zatím v Lego hrách viděli, a přidává něco navíc
> Eurogamer.cz : 6/10
Lego Movie Videogame je někdy zábavný, jindy nudný guláš všemožných postaviček, miniher, plošinovky a klidně i tancovačky, který tím filmovým diktátem možná trpí více, než minulé Lego tituly. Na vrchol Lego her bych tak Lego Movie nedal ani náhodou, ale o zajímavý produkt pro méně náročné jde bezesporu, byť prvotní návštěva kinosálu pro lepší pochopení hry je velmi doporučena.
> Zing : 7/10
Pro fanoušky série je Lego Movie Videogame takřka nutností, která dotváří zážitek z vynikajícího filmu. Oproti němu ale hra často pokulhává a to díky nemožnosti vytěžit z Lego předlohy tolik nápadů, právě jako v případě filmu. Pokud jste ale fanouškem Lego her, k výslednému hodnocení si můžete přičíst jeden bod k dobru.
> Konzolista.cz : 8/10
I když tu jsou LEGO hry s námi poměrně dlouho, vždy dokážou vývojáři do každého nového dílu přidat několik zajímavých novinek, které základní koncept obohatí. Výjimkou není ani LEGO Movie, které se dobře hraje, má nádhernou prezentaci, přičemž nepotěší jenom všechny fanoušky výborné filmové předlohy, ale naprosto všechny. Jen je škoda, že se vývojáři stále nevypořádali s neposlušnou kamerou a zasekáváním postav o objekty. Tyto neduhy trápí LEGO hry dlouho, a určitě je na čase, aby byly odstraněny. Snad příště.
> Hrej.cz : 4/5
Očekávali jsme důvtipnou rodinnou zábavu ze stylového Lego světa. A přesně to jsme dostali! Filmová předloha však tvůrcům trochu svázala ruce.
> Sector.sk : 8.5/10
Napriek tomu, že TT Games v zásade neprinášajú žiadnu veľkú zmenu, ani čo sa týka hrateľnosti, ani spracovania, Lego Movie Videogame pokračuje v tradícii zábavných "kockových" titulov. Niekoľko nových prvkov poteší a staré známe neduhy poznáme už niekoľko rokov. Spočítané a podčiarknuté, je to ideálna hra pre kooperáciu, pri ktorej sa s mladším súrodencom nebudete nudiť v pokročilom a dokonca ani v zrelom veku.
> Bonusweb : 80 %
Přírůstek do série her LEGO je lineárnější, ale také svižnější, než většina předchozích projektů. Potěší tematicky odlišné světy, povedené zpracování i slušnou porci humoru.
> Games.cz : 6/10
Na The LEGO Movie Videogame je cítit, že s ní autoři spěchali, aby vyšla na uvedení filmu do kin. Nedosahuje proto kvality ostatních LEGO her. Jako doprovodná hra k filmu ale poslouží.
> Vytukej.cz : 70 %
LEGO: The Movie není špatnou hrou, ale z mého pohledu asi nejhorší v LEGO universu. Není tak vtipná jako ostatní, občas působí dost utahaně a sype na vás samé nepřátele. Zatímco zpracování doznalo malých změn, oproti minule, tak hratelnost nepokročila vůbec nikam a právě chybějící vtip ukazuje, jak příliš tuctovou hrou vlastně je. Nicméně jako doprovod k právě vysílanému filmu je více než dostačující.
> XboxWeb.cz : 7/10
The LEGO Movie Videogame Vás pravděpodobně nenadchne tak, jako jiné LEGO hry od TT Games. Na druhou stranu nejde ani o titul, který by Vás od jejich her trvale odradil. Jedná se o povedený kousek, který doprovází velmi dobrý film a určitě si najde své fanoušky. Ovšem nejde o hru, kterou by jste museli ve své sbírce mít.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %