Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield: Hardline > XBOX-ONE > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czMiroslav Václavík3/560 %2015-03-29
Games.czDaniel Kremser / WoLf-Cz6/1060 %2015-03-29
BonuswebJakub Žežule / Bogey---80 %2015-03-29
DoupěMichal Maliarov3.5/570 %2015-03-29
XboxWeb.czp.a.c.o8/1080 %2015-03-29
Eurogamer.cz------2015-03-29
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2015-03-29
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2015-03-29

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.43 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2740 z 5973 Žebříček
XBOX-ONE: 16 z 28 Žebříček
XBOX-ONE/Akční: 5 z 10 Žebříček
Vše/Akční: 360 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield: Hardline
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield: Hardline
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2039x - statistika
Battlefield: Hardline 71 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-03-29
Battlefield: Hardline

Průměrné hodnocení z médií:

71.43 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Multiplayer Battlefield Hardline opouští zaběhlé standardy a pokouší se vydat trochu jinou cestou – rychlejší, akčnější a koncentrovanější. Nové možnosti ve světě policistů a lupičů působí svěžím dojmem, škoda jen občasných nedotažeností, jež příjemný zážitek ze hry umírňují. Kdo se těšil na velké bitvy na rozlehlých mapách, ten se nedočká.
> Games.cz : 6/10
Již tradičně nepovedený singleplayer kontruje ve výsledku solidní multiplayer, který se v řadě ohledech pokouší o inovaci v rámci série. Battlefied multiplayer díky Hardline zrychlil, zmenšil se a navlékl policejní uniformu, což přináší nejen zajímavé módy pro hru více hráčů a neokoukaná prostředí, ale také nedotažené herní mechanismy, balancující mezi bezhlavou akcí a spíše taktičtějším odkazem série.
> Bonusweb : 80 %
Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance v oblasti herních mechanismů. Zatýkání a plížení sice funguje, ale vzniklé situace jsou v lepším případě úsměvné. Přesto mě příběhová část bavila více, než tomu bylo u předešlých Battlefieldů a podle mého názoru převyšuje díky své jinakosti, postavám, napětí a spádu také Call of Duty: Advanced Warfare.
> Doupě : 3.5/5
Battlefield Hardline se povedl, i když by EA název slavné série do titulu vůbec nemuselo cpát a my bychom rádi uvítali zbrusu novou sérii s tímto motivem. Pokud hru berete jako spin-off, musíme vývojářům uznat snahu nabídnout originální kampaň a stále kvalitní multiplayer s poznávacím znamením série.
> XboxWeb.cz : 8/10
Závěrečné hodnocení je tedy následující. Battlefield Hardline se povedl a hrozně moc mě bavil a stále baví. Navíc po dlouhé době má smysluplný a zajímavý singlaplayer. Není to sice dokonalá zábava, ale co v dnešní uspěchané době, kdy podniky chrlí hru za hrou, je. Troufnu si tvrdit, že změna vývojářského domu se vyplatila a oproti BF 4 si zahrajete lépe už od samého začátku. Válka je sice zábava, ale stejně tak dobře baví i hra na policajty a zloděje.
> Zing : 7/10
Zatímco singleplayer opět nezazářil, multiplayer ukázal, že by se jednou mohl Battlefield znovu postavit na nohy a nabýt trochu ztracené slávy. Hardline má stále co dohánět, ale navzdory chybám jde o důstojný přírůstek do série, jenž má šanci zaujmout i ty, kteří nad posledními díly zlomili hůl.
> Konzolista.cz : 8/10
Z Battlefield Hardline jsem docela překvapen, protože jsem od něj čekal podstatně méně. Ano, singleplayer má dost předvídatelný a jednoduchý příběh, rovněž měli vývojáři dotáhnout některé zajímavé nápady spojené se stealth prvky, ale dokáže zabavit, a to je samozřejmě hlavní. Multiplayerová část, která zatím velmi dobře funguje, pak skrývá desítky hodin zábavy, navíc vývojáři se nesnaží kopírovat jen úspěšné předchůdce, ale přidávají i novinky a zábavné nové režimy. Přestřelky mezi zločinci a policisty prostě jen tak neomrzí, za což může i akčněj&scaron

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %