Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Assassins Creed Unity > XBOX-ONE > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebJakub Žežule / Bogey---75 %2015-01-11
DoupěMichal Maliarov4/580 %2015-01-11
GameParkDuallHead---60 %2015-01-11
ZingFilip F. Němec7/1070 %2015-01-11
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2015-01-11
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2014-12-07
Hrej.czJiří Bigas3/560 %2014-12-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.29 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3275 z 5973 Žebříček
XBOX-ONE: 23 z 28 Žebříček
XBOX-ONE/Akční: 7 z 10 Žebříček
Vše/Akční: 437 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Assassins Creed Unity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Assassins Creed Unity
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3053x - statistika
Assassins Creed Unity 69 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-07
Assassins Creed Unity

Průměrné hodnocení z médií:

69.29 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Na jedné straně atraktivní nový hrdina, skvělé prostředí, úžasná doba historie, velký rozsah i emotivní příběh. Na té druhé spousta technických chyb, uměle nadsazovaná obtížnost odkazující na ohavné mikrotransakce, léta ty samé pohybové excesy či třeba nucení hráče do stahování dalších aplikací a placení online hry. Byla by ale chyba hru zatracovat, protože je stále stejně plná krásy, poznání i dobrodružství jako její předchůdci, ale musíte tomu obětovat nyní už docela hodně.
> Hrej.cz : 3/5
Unity je jeden ze slabších milníků v sérii Assassins Creed. Bohužel. Snaha o revoluci se obrátila v některých momentech proti jejím podněcovatelům. Přesto je to hra s mnoha skvělými momenty. Hůře se jim ale přichází na chuť kvůli množství chyb a přehmatů.
> Bonusweb : 75 %
Máme tady dalšího asasína, tentokrát z Paříže v době Velké francouzské revoluce. Poprvé míří pouze na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Stačí letmý pohled, aby bylo patrné proč: skok v grafice je jasně patrný. Ale hra je především ukázkovým příkladem, proč je dobré nesoudit podle prvních dojmů.
> Doupě : 4/5
Ubisoft si také zaslouží facepalm za neférové začlenění mikrotransakcí a omezování obsahu, na to jsme si však bohužel v poslední době už zvyklí. Ať už má ale Unity jakékoliv nedostatky, neopakovatelný zážitek a dlouhodobá zábava díky kooperaci jsou vám zaručeny. Zda vám to stačí, to už je na vás.
> GamePark : 60 %
Abyste mi ovšem rozuměli, Unity není koncepčně špatná hra. Kdyby totiž vyšla plně odladěná, s fungující online částí a případně také češtinou, mnoho jejich českých a slovenských fanoušků by zaplesalo. Zásadní problém z očí česko/slovenského hráče tkví v nekompletním zobrazování českého překladu
> Zing : 7/10
Pokud překousnete jinak neomluvitelné technické chyby, dostáváte skvělý assasínský zážitek, který se přibližuje kvalitám prvních dílů.
> Konzolista.cz : 7/10
Unity mohl být nejlepší hrou tohoto roku, prvním opravdovým next-gen titulem, na který budeme vzpomínat i za několik let. Má nejen dobře napsaný příběh se zajímavými postavami, je skvělé pozorovat intriky, navíc i hratelnost je velmi dobrá, kooperativní mise jsou zábavné a nesmím zapomenout ani na velké množství obsahu a parádní virtuální Paříž. Všechny technické nedostatky hru ale poškozují takovým způsobem, až se mi z toho chce brečet.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %