Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mario Kart 8 > WIIU > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.czJakub Kovář8/1080 %2014-05-25
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2014-05-25
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2014-05-25
Hrej.czLukáš Kunce5/5100 %2014-05-25
BonuswebOndřej Zach---90 %2014-05-25
DoupěKarel Kališ4.5/590 %2014-05-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
WiiU: 3 z 25 Žebříček
WiiU/Závodní: 1 z 1 Žebříček
Vše/Závodní: 21 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mario Kart 8
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mario Kart 8
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1142x - statistika
Mario Kart 8 90 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-05-24
Mario Kart 8

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nintendo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Mario Kart 8 nabízí velkou porci závodění na dobře navržených tratích a jistá v kramflecích si je hlavně v multiplayeru. Nečekejte nic převratného, pouze výbornou zábavu.
> Eurogamer.cz : 8/10
Strojově skvěle vybroušená hratelnost lokálního multiplayeru a perfektně vypadající i navržené tratě Mario Kart 8 trochu kazí omezenější možnosti multiplayeru a podivná inovace Battle módu.
> Konzolista.cz : 10/10
Mario Kart 8 je výborné pokračování, kterému nechybí vylepšená hratelnost dotažená až k naprosté dokonalosti, spousta tratí s parádním designem, hodně postaviček i herních režimů, a samozřejmě je tu pak i neskutečně zábavný a návykový multiplayer, u něhož prosedíte desítky hodin. Ten nyní navíc funguje i online, a to bez velkých problémů, takže si hru můžete užívat s dalšími hráči z celého světa. Mario Kart 8 je závodní arkádový klenot, který nechává veškerou konkurenci daleko za sebou, až není ani vidět ve zpětném zrcátku.
> Hrej.cz : 5/5
Arkádová závodní dokonalost v krásném balení, která je velmi silným argumentem pro koupi nové konzole
> Bonusweb : 90 %
Pokud máte konzoli Wii U a fandíte akčním závodům, berte Mario Kart 8 jako povinnost. Nintendu se opět podařilo zachovat všechny důležité prvky série a přesto nabídnout zase něco nového. Mile mě tentokrát překvapila výborná grafika. Hra vychází 30. května.
> Doupě : 4.5/5
Sice by se daly najít různé menší chybky (například chybí pořádné žebříčky časů), avšak to jsou jen drobné šmouhy na vyleštěném klenotu. Mario Kart 8 je prostě brilantní.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %