Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

New Super Mario Bros. U > WIIU > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2012-12-29
DoupěKarel Kališ9/1090 %2012-12-16
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2012-12-12
Sector.skmatus_ace9/1090 %2012-12-10
Hrej.czTomáš Krajča8/1080 %2012-12-09
Games.czPavel Dobrovský9/1090 %2012-12-09
BonuswebEmanuel Svoboda---69 %2012-12-05
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-12-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 881 z 5973 Žebříček
WiiU: 7 z 25 Žebříček
WiiU/Plošinovka: 3 z 5 Žebříček
Vše/Plošinovka: 35 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
New Super Mario Bros. U
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



New Super Mario Bros. U
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1041x - statistika
New Super Mario Bros. U 84 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-12-04
New Super Mario Bros. U

Průměrné hodnocení z médií:

83.63 %

Min : 69 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Nintendo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 69 %
Originální hra ve více lidech je jedinou opravdovou novinkou New Super Mario Bros. U. Jinak je to klasická hopsačka, kterých jsme s Mariem hráli tucty.
> Konzolista.cz : 9/10
New Super Mario Bros U je skvělá plošinovka, kterou si budete užívat po celou dobu, co ji budete hrát, a ještě více v kooperativním režimu. Jako bonus tu jsou připraveny další herní režimy, takže i životnost je velmi vysoká, a je tak ospravedlněna poněkud vyšší cena. Jen možná zamrzí, že když už Nintendo prezentuje u Wii U především nový ovladač s displejem, vlajková loď mezi hrami ho prakticky nevyužívá a sází spíše na klasické ovládání. Nic ale nemění na tom, že jde o nejlepšího 2D Maria, jakého jsme tu zatím měli. Je třeba něco dodávat?
> Hrej.cz : 8/10
Výborná plošinovka v tradičním duchu, která není revoluční a nepřekvapuje nápady, ale skvěle baví a nabízí i sadu bonusových režimů pro prodloužení hrací doby
> Games.cz : 9/10
New Super Mario Bros U vás naučí nedělat si starosti z želv a veverek a milovat houby. Nevěříte? Pak si launchový titul na Wii U zkuste a bavte se – ať už v jednom, nebo v kolektivu.
> Sector.sk : 9/10
New Super Mario Bros. U je bezkonkurenčné najlepšia launch hra a jedna z najlepších 2D marioviek. Vybavená novinkami, ale stále dôverne známa. Zaberie vám desiatky hodín, kým pozbierate v hre všetko. Nevnucuje vám nové featury Wii U a dokonca vám umožní hrať iba na tablete. Dokonalá hra možno neexistuje, no New Super Mario Bros. U má aj k tým najlepším ešte drobný krôčik. Neprináša toľko nového, k novým power-upom chýba popis a tak zo začiatku neviete, čo si môžete dovoliť a koniec mohol byť náročnejší. Čo osobne vnímam ako najväčšiu chybu, že nepodporuje Pro ovládač, takže sa musíte spoľahnúť len na kombo Wii U GamePad + Wiimote
> Zing : 9/10
Klasika, která prostě nestárne. Co víc k tomu chcete říct?
> Doupě : 9/10
Nintendo se u startu Wii U vytasilo s největším trufem, novou hrou s Mariem. Žádné revoluční změny nečekejte, nejsou totiž potřeba.
> Eurogamer.cz : 7/10
New Super Mario Bros. Wii U je standardně skvělá hra, ale po letním dílu pro Nintendo 3DS je vidět, že už je přeMariováno. Hopsání je stále zábavné a současně obtížné, ovšem nebýt skvělého multiplayeru pro pět hráčů, nemohl bych s čistým svědomím majitelům Wii U koupi doporučit. V singleplayeru nejslabší Mario posledních let, v multiplayeru záruka skvělé zábavy.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %