Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Donkey Kong Country: Tropical Freeze > WIIU > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebOndřej Zach---90 %2014-04-10
ZingDenis Rus8/1080 %2014-04-10
Games.czDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2014-02-23
DoupěKarel Kališ4/580 %2014-02-23
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2014-02-23
Hrej.czTomáš Krajča4/580 %2014-02-18
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2014-02-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
WiiU: 13 z 25 Žebříček
WiiU/Plošinovka: 5 z 5 Žebříček
Vše/Plošinovka: 72 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1081x - statistika
Donkey Kong Country: Tropical Freeze 80 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-02-17
Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 4/5
Vynikající plošinovka tradičního střihu, která je náročná, ale férová a navíc plná chutných banánů, takže je přímo k sežrání.
> Konzolista.cz : 8/10
Donkey Kong Country: Tropical Freeze je určitě dobře zvládnutá plošinovka, u níž se budete bavit po celou dobu, ale tak nějak bych řekl, že se od ní čekalo ještě o něco více. Pro fanoušky předchozího Wii dílu totiž nepřináší moc nového, velkým mínusem je určitě i nulové využití Wii U Gamepadu, který vůbec nepotřebujete, případně níže postavená obtížnost. Kdo má ovšem rád plošinovky, pořád se jedná o výbornou zábavu, jen to není hra, kvůli které byste museli utíkat do obchodů pro novou konzoli. Právě takové hry ovšem Wii U v současnosti potřebuje.
> Games.cz : 9/10
Donkey Kong je dobře namazaný a už více než 30 let perfektně fungující stroj, který nevykazuje žádné vady ani letos. Naopak boduje úžasným ztvárněním herního světa a možná hodně vysokou, ale za to perfektně obhájenou obtížností, která vám připomene kolika způsoby vůbec mohou být hry kreativní.
> Doupě : 4/5
Není to tak dávno, co jsem v recenzi na nového Maria zmiňoval současný trend Nintenda spíš leštit osvědčené série než hledat nové herní zážitky. Je to chyba? To záleží na vás, rozhodně však musím znovu zdůraznit, že i tak je nový Donkey Kong prostě ďábelsky zábavnou hrou.
> Eurogamer.cz : 6/10
Pokud jste dobrodružství opičáka s červenou kravatou nikdy nezažili nebo se mu dlouho vyhýbali, budete nadšeni z vyleštěné plošinovky do posledního detailu. V opačném případě zjistíte, že Donkey Kongovi chybí duše, překvapivá myšlenka nebo jakýkoliv “wow” moment. Rozdíl mezi dvěma díly jedné hry by měl být větší, tohle je tak maximálně na datadisk.
> Bonusweb : 90 %
Donkey Kong Country: Tropical Freeze klame tělem. Za zdánlivě dětskou hrou se ukrývá pořádně obtížná hopsačka. A také jedna z nejlepších her pro konzoli Wii U od Nintenda.
> Zing : 8/10
Zábavná a hravá plošinovka s poctivě narůstající obtížností, která vám v pozdějších fázích nedá nic zadarmo. Můžete si sice nakoupit řadu výhod, ale obávám se, že ani ty plošinovkářům-zač&aac ute;tečníkům nakonec nepomůžou. I proto ta obtížnost jak v kladech, tak záporech. Tohle není hra pro netrpělivé povahy a už vůbec ne pro malé děti! Ty se totiž na rozdíl od vás nebudou dvakrát rozmýšlet a GamePad o tu zeď jednoduše mrsknou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %