Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

ZombiU > WIIU > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---55 %2012-12-20
Games.czPavel Dobrovský8/1080 %2012-12-16
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2012-12-10
DoupěJakub Kovář9/1090 %2012-12-09
Hrej.czTomáš Krajča8/1080 %2012-12-05
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-12-05
Sector.skspacejunker7/1070 %2012-12-03
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2012-12-03

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2177 z 5973 Žebříček
WiiU: 15 z 25 Žebříček
WiiU/Akční: 2 z 6 Žebříček
Vše/Akční: 300 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
ZombiU
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



ZombiU
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1209x - statistika
ZombiU 76 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-12-03
ZombiU

Průměrné hodnocení z médií:

75.63 %

Min : 55 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 7/10
V ZombiU sa prebudíte s pálkou a šiestimi nábojmi. Hlas vám povie, čo máte robiť a vy to idete slepo vykonať. Iného východiska niet. Brutálny a krvavý launch titul je nezvyklý pri štarte nového systému od Nintenda. ZombiU nie je rodinnou zábavou, prvkom survival sa však venuje povrchne a rozhodne v ňom drieme potenciál, ktorý by bolo hriech nevyužiť v ďalšom pokračovaní.
> Zing : 7/10
Je to možná docela tvrdé hodnocení, protože ZombiU vlastně není vůbec špatná hra. K tomu aby mohla excelovat by však potřebovala víc schopných lidí a míň vlezdoprdelkování Ubisoftu.
> Hrej.cz : 8/10
Solidní survival horor s tísnivou atmosférou, který chytře využívá možností Wii U a boduje perzistentním světem i chytlavým asymetrickým multiplayerem.
> Konzolista.cz : 8/10
ZombiU je hororem ze staré školy, který je lehké si zamilovat, pokud přijmete vysokou obtížnost a odpustíte sem tam nějaký ten nedodělek. Především fanoušci prvních dílů série Resident Evil budou v sedmém nebi, protože je tu opět čeká plížení se tmou a strach o vlastní život, který může vyhasnout za každým rohem. Za zmínku stojí i vysoce zábavný multiplayer pro dva hráče. ZombiU je rozhodně jednou z nejlepších survival hororových her posledních let. Bůh ochraňuj královnu!
> Doupě : 9/10
Barevné květinky a optimismus nejsou v kurzu. Teď je na řadě děs, tma a zombie.
> Eurogamer.cz : 8/10
Vhodná hra pro ty, kteří chtějí být neustále pod obrovským tlakem, protože zemřít se dá na každém kroku a jste tady za to nemilosrdně potrestáni. Jestliže vám nevadí plíživé tempo, baví vás prozkoumávat okolí a rádi se bojíte, bude ZombiU trefa do černého. Pro majitele Wii U jasná volba, pro ostatní hráče plusový bod navíc při rozhodování o jeho možné koupi.
> Games.cz : 8/10
Depresivní výlet do Londýna obydleného zombíky dělá Ubisoftu čest. Kombinace pomalého tempa, adrenalinových okamžiků, unikátního systému smrti a ovládání také dokazuje, že na Wii U vychází dospělé hry, a že s konzolí musíme do budoucna počítat.
> Bonusweb : 55 %
Zajímavý nápad, zpracování je však horší. ZombiU je horor, který vyděsí i naštve. Originální hra ve více lidech sice není on-line, ale stojí za vyzkoušení.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %