Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Nintendo Land > WIIU > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.czPavel Dobrovský6/1060 %2012-12-29
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-12-29
Sector.skspacejunker6.5/1065 %2012-12-09
DoupěKarel Kališ8/1080 %2012-12-09
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2012-12-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.00 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2793 z 5973 Žebříček
WiiU: 18 z 25 Žebříček
WiiU/Akční: 4 z 6 Žebříček
Vše/Akční: 365 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Nintendo Land
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Nintendo Land
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 965x - statistika
Nintendo Land 71 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-12-03
Nintendo Land

Průměrné hodnocení z médií:

71.00 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Nintendo Land je přesně tím, co jsme od něj čekali a jako bonus přináší i dost zábavy pro osamoceného hráče. Sbírka miniher inspirovaná nejznámějšími sériemi Nintenda naplno využívá potenciál nového ovladače a v pěti lidech jde ve virtuální party zábavě o nejlepší volbu. Majitelům levnější bílé verze Wii U bych nákup doporučil pouze v případě, že už doma mají čtyři ovladače z původního Wii. Jinak nelze velmi vysokou cenu za příslušenství (viz tabulka vlevo) pro plnohodnotnou zábavu ospravedlnit.
> Sector.sk : 6.5/10
A to je ostatne problém aj celého Nintendo Land. Navnadí, zabavíte sa, ale budete chcieť viac. Hra si naprieč minihrami udržuje nezameniteľnú hračkársku estetiku, sýte farby a jednoduché pravidlá. Nintendo Land nezabehne maratón, v mechanike sa dlho neohreje a na párty po pár kolách je vymenená za niečo iné. Je najmenej trvanlivejšou launchovou hrou s pomerne vysokou cenou, ktorá sprevádza štart nového systému.
> Doupě : 8/10
Wii Sports se staly základním pilířem úspěchu Wii. Jestli to samé udělá Nintendo Land pro Wii U netuším, ale hra je to zábavná a nápaditá.
> Games.cz : 6/10
Zajímavý, ale kvalitou rozháraný mix dvanácti miniher, které vás mají v prvé řadě naučit, jak Wii U funguje. Tuto úlohu Nintendo Land plní, ale když má pobavit, tak to dost drhne.
> Konzolista.cz : 8/10
Nintendo Land je rozhodně příjemná kompilace miniher, která hlavně ukazuje multiplayerové možnosti a schopnosti Wii U Gamepadu. Pokud doma máte navíc i několik ovladačů z původního Wii, budete se ve více hráčích hodně bavit po spoustu hodin, takže vám mohu Nintendo Land doporučit, ačkoliv obsahuje i několik slabších částí. Pokud ovšem doma ovladače z Wii nemáte, a Wii U je vaše první konzole, doporučit vám Nintendo Land ani trochu nemůžu, protože dodatečná investice je příliš vysoká.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %