Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lego City Undercover > WIIU > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---70 %2013-05-26
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2013-04-19
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2013-04-09
Sector.skspacejunker9/1090 %2013-04-06
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2013-04-06
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2013-04-06
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-03-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1147 z 5973 Žebříček
WiiU: 9 z 25 Žebříček
WiiU/Adventury: 1 z 1 Žebříček
Vše/Adventury: 45 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lego City Undercover
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lego City Undercover
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1390x - statistika
Lego City Undercover 81 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-27
Lego City Undercover

Průměrné hodnocení z médií:

81.43 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 9/10
První prezentace hry Lego City Undercover sice moc nenadchly, ale postupně se pod rukama vývojářů z TT Fusion začal rodit obrovský hit. Lego City Undercover má prakticky vše, co od takové hry čekáte. Je tu nejen skvěle napsaný vtipný příběh s nejedním zvratem, ale i rozmanitá hratelnost a spousta vedlejšího obsahu, který než všechen prozkoumáte, strávíte s hrou desítky hodin. Hodnocení tak táhnou dolů jen menší technické nedostatky a příliš dlouhé nahrávací časy. Nic ale nemění na tom, že Lego City Undercover je hra, u níž se budete královsky bavit. A proč to neříci, kvůli takovým hrám se kupují konzole.
> Sector.sk : 9/10
LEGO City Undercover je exkluzívnou hrou pre Wii U a pravdepodobne ňou aj zostane, čo je veľká škoda. Presun mapy a využívanie GamePadu ako komunikátora či forenzného nástroja na odpočúvanie alebo identifikovanie osôb otáčaním sa okolo seba, by bolo možné zakomponovať aj pre iné platformy. A úprimne by sa bez nich aj zaobišla. To nemení nič na veci, že ide o mimoriadne kvalitný diel série, ktorá začínala byť obohraná. Zmena v podobe otvoreného sveta prišla ako na zavolanie a je hriech doň nevstúpiť.
> Eurogamer.cz : 8/10
Lego City: Undercover je úžasné vyblbnutí pro juniory na desítky hodin, ať už hrají příběhové mise, nebo se jen tak poflakují po městě doslova nabušeném vedlejšími úkoly. Jestliže hledáte hru, kterou byste darovali mladšímu bratrovi nebo odrostlejší dceři a zároveň si ji také užili, není lepší volby. Marný Undercover není ani pro odrostlejší publikum, jen vám nesmí vadit nízká obtížnost příběhu a delší nahrávací časy. To vše ale vynahradí skvělý lego svět, který vás přenese zpátky do dětství.
> Zing : 7/10
Po dlouhé době je ve verdiktu opět třeba krapet upravit hodnocení. Sedmička se může jevit jako nízké číslo, ale vzhledem k tomu jak hra působí – nadšení na začátku, téměř zklamání na konci – je to myslím adekvátní. Každopádně fanoušci LEGO her a hopsaček si klidně můžou přihodit půl bodu, bod navíc.
> Hrej.cz : 9/10
Dokonale vtipné, trefně parodické a po všech čertech zábavné! Lego je zkrátka klasika, která ani na Wii U neztrácí kvality a nebýt chybějící kooperace, mohlo to být ještě o fous lepší.
> Games.cz : 8/10
GTA pro celou rodinu a zároveň perfektní příklad toho, jak by měly vypadat hry pro děti. Zábavné, rozsáhlé, chytré a vesměs i vtipné.
> Bonusweb : 70 %
Je to nejobsáhlejší a největší herní LEGO dobrodružství. Otevřené město nabízí spoustu možností, na které si ale kvůli dlouhým nahrávacím časům často počkáte.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %