Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games > WII > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---65 %2012-04-13
Sector.skmatus_ace4/1040 %2012-03-30
Game page---75 %2012-03-10
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-03-05
Časopis SCORELukáš Bašta---69 %2012-03-02
DoupěPetr Baum3/1030 %2012-01-31
Konzolista.czLukáš Kunce6/1060 %2012-01-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

58.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4408 z 5973 Žebříček
Wii: 145 z 197 Žebříček
Wii/Sport: 26 z 31 Žebříček
Vše/Sport: 381 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2069x - statistika
Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games 58 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-01-01
Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games

Průměrné hodnocení z médií:

58.43 %

Min : 30 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: SEGA
Distributor: SEGA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 6/10
Z nové olympiády mám hodně rozpačité dojmy a nemůžu se zbavit pocitu, že jde o násilím vynucenou propagandu těch skutečných olympijských her v Londýně. Jako marketingový tah na peněženky rodičů je to super, hra už je to slabší. Pokud doma máte Mariovu olympiádu z roku 2007, té letošní se můžete s čistým svědomím vyhnout. Krom skromné porce inovací, z nichž vyčnívá London Party a Dream Events, je totiž nový ročník úplně stejný a nezapře svou smutnou zastaralost. I přesto se ale obávám, že lepší hra se stejnou licencí nevyjde...
> Doupě : 3/10
Takto prostě ne, přátelé.
> Časopis SCORE : 69 %
Po čtyřech letech se koná olympiáda a Mario ani Sonic u toho nemohou chybět. Vy byste si to neměli nechat ujít jenom v případě, že nemáte minulý díl a nutně potřebujete zaměstnat svoje zápěstí.
> Konzolista.cz : 7/10
Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games přináší soubor sportovních miniher, kterých je nyní více jak 50 a vydrží vám tak na docela dlouhou dobu. Než navíc vysbíráte všechny medaile, možná začnou ty skutečné Olympijské hry. Na druhou stranu tu je trošinku ochuzenější příběhový režim a některé sportovní disciplíny jsou spíše frustrující záležitostí než zábavou. Pokud máte rádi sport a navíc i duo Mario a Sonic, není London 2012 Olympic Games špatnou investicí. A jestli se rozhodujete do jaké verze jít, rozhodně do té 3D!
> Sector.sk : 4/10
Sega sa rozhodla zruinovať dve výrazné mená a športový sviatok.
> Bonusweb : 65 %
Hra naplno využívá veškerý hardware Nintenda 3DS. Do handheldu budete bušit prsty i stylusem, naklánět ho, křičet na něj, ale stejně se ne u všech 50 disciplín budete stejně dobře bavit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %