Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resistance: Retribution > PSP > Third person akce

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-16 - Nové PSP tituly

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---83 %SCORE 183
LEVELJiří Pavlovský8/1080 %LEVEL 177
GamesportRobert Mihálik---85 %2009-05-02
Czechgamer.comMarek Čejka---90 %2009-04-13
DoupěTomáš Hrubý8/1080 %2009-04-02
GameParkxjohn---93 %2009-04-02
Sector.skspacejunker8/1080 %2009-03-26
Hrej.czPetr Poláček7/1070 %2009-03-19
BonuswebDavid Grün---85 %2009-03-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 89 %
Pořadí:

Celkově: 966 z 5973 Žebříček
PSP: 37 z 228 Žebříček
PSP/Third person akce: 11 z 44 Žebříček
Vše/Third person akce: 105 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2009-01-22
Bonusweb2008-08-26

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návodhttp://www.gameanyone.com/game/PSP/2028.html
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resistance: Retribution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resistance: Retribution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7466x - statistika
Resistance: Retribution 83 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-02-24
Resistance: Retribution

Průměrné hodnocení z médií:

82.89 %

Min : 70 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Sony Online Entertai
Distributor: SCEA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 85 %
Vynikajícím způsobem realizované rozšíření PS3 série na handheld se zajímavými možnostmi navíc a výborným online multiplayerem.
> Hrej.cz : 7/10
Resistance Retribution je sice zcela klasická, ale za to kvalitní střílečka, která se osvědčí zejména v multiplayeru. A že je občas frustrující, za to vlastně nemůže hra sama. Na vině je hardware.
> Sector.sk : 8/10
Obsahom napakovaná akcia, ktorá by rozhodne nemala ujsť fanúšikom série a všetkým, ktorí trávia hodiny v online priestore. Kampaň bohatá na bonusy nabáda k zvyšovaniu obtiažnosti, prekonávaniu výziev a zbieraniu skill pointov. Napriek tomu by si hra zaslúžila vybalansovať.
> Doupě : 8/10
Příběhová linie vyprávěná i hezkými animacemi je zajímavá. Online multiplayer tradičně kvalitní. Trochu zamrzí, že přes překážky si musíte vypomáhat kontextovým ovládáním a co je iritující, je systém uzdravování převzatý z prvního dílu.
> GamePark : 93 %
Přestože bychom při detailnějším šťourání také nějaké ty vady na kráse našli, jako například z počátku krkolomnější ovládání nebo nakonec trošku horší grafiku, jde o špičkový titul.
> Czechgamer.com : 90 %
Intenzivní akce s nabroušeným mariňákem Jamesem v hlavní roli neztrácí na přitažlivosti od začátku až do úplného konce, který přichází po více než deseti hodinách hraní.
> Gamesport : 85 %
Pre fanúšikov série absolútna povinnosť, pre ostatných potencionálnych hráčov skvelá príležitosť ako zažiť kopec zábavy a okusiť pohlcujúcu atmosféru boja s chimérami aj na cestách.
> Časopis SCORE : 83 %
Nevíme, komu chce co Sony "oplácet" (význam slova "retribution"), ale tahle hra rozhodně není za trest. Dominuje jí vynikající multiplayer, ale zejména díky příběhu má příznivcům akčních her co nabídnout i singleplayer.
> LEVEL : 8/10
Převod z PS3 na PSP vyšel naprosto perfektně. Tohle už není jen doplněk, to je plnokrevná hra, parádní střílečka a pro majitele PSP povinnost.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %