Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto: Vice City Stories > PSP > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Grand Theft Auto: Vice City Stories (PS2) 69.67 %

Kde koupit ?

Microgames  593 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVEL 8/1080 %LEVEL 147
Časopis Doupě 7.9/1079 %Doupě 11/06
Ostatní ---87 %2007-07-11
Gamesport ---90 %2007-05-22
Sector.sk ---93 %2006-11-28
Hrej.cz 9/1090 %2006-11-21
Doupě 7/1070 %2006-11-20
Bonusweb ---80 %2006-11-09

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 881 z 5973 Žebříček
PSP: 34 z 228 Žebříček
PSP/Third person akce: 10 z 44 Žebříček
Vše/Third person akce: 98 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 01:03:37
cs nevim jek mam nebrat prostitutku
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-04 01:15:36
Prostitutka se nebere jednoduše, stačí k nim nechodit:D Jak nabrat ti neporadím, ale neptal ses ,bohužel:) každopádně funguje cheat : hopingirl když jsi u nějaký osoby venku třeba:) a máš jich kolik chceš:D

Titulek: Kde sehnat levně
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-09-02 18:53:23
119 Kč : http://www.nakupto.cz/hledani.php?aut=grand&zobraz2=1
[Odpověz]

Titulek: gta vice stories
Nick: (peepa) - neregistrovaný
Datum:2010-02-20 03:15:30
k ty misi stim robotem je mislim si to kod 8423 a kdyz to tak nebude tak se koukni na www.youtube.cz
[Odpověz]

Titulek: VCS
Nick: (Tony) - neregistrovaný
Datum:2009-07-28 19:41:34
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, které GTA na PS2 je lepší LCS nebo VCS? A jakou má VCS grafiku? Předem děkuji za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: VCS
Nick: (xpe_1) - neregistrovaný
Datum:2010-08-05 22:16:19
VCS ma vice moznosti, jako je plavani, kupovani/zabirani nemovitosti, vice vozidel (+ letadla, vrtulniky), vice smyslnejsi pribeh nez LCS. Grafiku na PS2 nemuzu posoudit, ale na PSP je u VCS znat o trochu lepsi grafika.

Titulek: chety
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-11 16:46:28
ahoj potrebuju chety, napiste mi je pls.
[Odpověz]

Titulek: Gta
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2009-04-09 17:03:00
Ahoj, chci se zeptat co je lepsi, jestli Gta Vice City Stories a nebo Gta Liberty City? Samozřejmě myslím na psp.
[Odpověz]

Titulek: Re: Gta
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-11-14 00:48:46
určite vice city stories, protoze je tam toho víc

Titulek: gtavcs
Nick: (Hellgate) - neregistrovaný
Datum:2008-01-08 18:00:06
Hustá hra dohrál sem ji na 89,3%
[Odpověz]

Titulek: 100% save
Nick: (Marthy) - neregistrovaný
Datum:2007-07-21 18:16:49
dobrý den všichni moc naléhavě potřebuji 100% save do hry gta vice city stories s platformou psp odpovědi posílejte na e-mail :iimmotep@seznam.cz Mockrát děkuji :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 14:01:19
prosim moc nevite cislo trezoru v misi s robotem ve vice city stories filipsk8company@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (E4theR) - neregistrovaný
Datum:2007-01-26 14:07:20
potřebuji na Cheaty na Grand Theft auto vice city stories
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (ficur) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 19:34:19
nevie niekto,ako sa kurva dostanem s tym lanceom od tych cholos?tam,kde nas obklucia,lebo to je fakt zakys jak svina...
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (jango) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 01:04:49
musis je postrilet

Titulek: Re: help
Nick: (xpe_1) - neregistrovaný
Datum:2010-08-05 22:17:50
Odbehni do kouta za kontajnery. Odtamtud je lepsi je postrilet, protoze kdyz budes stat tam kde se objevis, stojis uprostred a strileji ze vsech stran. Dobre je mit vestu.

Titulek: Grand Theft Auto: Vice City Stories na PC?
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-23 17:11:39
Nevítě někdo jestli bude Grand Theft Auto: Vice City Stories na PC? Nebo jestli nějak jde hra, která je pouze na PSP rozjet na PC? Je to trochu nefér, že třeba Grand Theft Auto: Liberty City Stories není na PC. Vždyť je to nový GTA, úplně nový příběh.
[Odpověz]

Titulek: Re: Grand Theft Auto: Vice City Stories na PC?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-23 18:47:50
Nebude a zatim jsem ještě neviděl že by existoval emulátor PSP na PC, takže bohužel :(

Titulek: Re: Grand Theft Auto: Vice City Stories na PC?
Nick: (frk) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 01:06:17
playstationy jou lepsi

Titulek: Re: Grand Theft Auto: Vice City Stories na PC?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-05 22:20:18
Je to novy pribeha nove GTA, ale je brano jako vedlejsi, puvodne pro PSP. Pozdeji vydane i na PS2. Vedlejsi proto, ze neni primym nastupcem GTA SA. Na PC je mozne hrat pres emulator PCSX2 kterym se emuluje PS2 verze (viz. youtube).

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto: Vice City Stories
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto: Vice City Stories
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22182x - statistika
Grand Theft Auto: Vice City Stories 84 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-01
Grand Theft Auto: Vice City Stories

Průměrné hodnocení z médií:

83.63 %

Min : 70 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Rockstar Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %