Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Patapon 2 > PSP > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVELPetr Poláček8/1080 %LEVEL 176
Sector.skspacejunker8/1080 %2009-04-23
DoupěDavid Sláma7/1070 %2009-04-22
Hrej.czAleš Smutný8/1080 %2009-04-10
BonuswebEmanuel Svoboda---77 %2009-04-09
GamesportRobert Mihálik---80 %2009-04-08
GameParkxjohn---75 %2009-03-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 74 %
Pořadí:

Celkově: 1968 z 5973 Žebříček
PSP: 89 z 228 Žebříček
PSP/Arkáda: 5 z 10 Žebříček
Vše/Arkáda: 57 z 148 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2008-10-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Patapon 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Patapon 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6203x - statistika
Patapon 2 77 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-11-27
Patapon 2

Průměrné hodnocení z médií:

77.43 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Sony Online Entertai
Distributor: Sony
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> LEVEL : 8/10
Táhlé chorály rozjařených pataponů se nemohou oposlouchat, jejich druhý koncert je díky lepší organizaci a citlivě poskládanému programu mnohem chytlavější.
> GamePark : 75 %
Inovací opravdu nepřišlo tolik, takže bychom možná Patapon 2 nazvali spíše hodně kvalitním datadiskem. Ve finále nejde o takové překvapení, novinek je poskrovnu, ale nové úrovně jsou parádní a jde o výbornou hru.
> Bonusweb : 77 %
Nové dobrodružství agresivních pidižvíků je méně nové než bychom si přáli. Ale být Bohem opět potěší.
> Hrej.cz : 8/10
Patapon 2 je rozhodně vynikající hra, která vás bude bavit stejně, jako to dělala jednička. Jenže tvůrci propadli touze po vylepšování i nejmenších prvků a nové plody košatý strom hry poněkud olámaly. Méně je někdy více.
> Doupě : 7/10
Patapon 2 je přes své nedostatky mimořádně dobrá hra. Vedle divokého soundtracku nemohu opomenout zmínit podmanivé grafické zpracování, které dokazuje, že i v době milionů polygonů má své místo stylizace, talent a umění.
> Sector.sk : 8/10
Patapon 2 je level grinding a rytmus, na plnohodnotné pokračovanie obsahuje minimum zásadných inovácií, no ak ste sa s touto pozoruhodnou hrou ešte nestretli, pripíšte si bodík k výslednému hodnoteniu.
> Gamesport : 80 %
Patapon 2 opäť priniesol takpovediac identickú dávku zábavy ako jeho predchodca, navyše pridal multiplayer a tri nové jednotky. Či to ale na pokračovanie stačí, je otázne.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %