Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Seznam her PSP > Akční

Seřadit výpis podle: Hodnocení | Názvu | Data vydání

1. PSP 2007-05-04 > Diner Dash: Sizzle and Serve (PSP) 60.00 %
2. PSP 2011-03-25 > Dissidia 012 Final Fantasy 74.50 %
3. PSP 2009-11-26 > Dracula: Undead Awakening (PSP) 80.00 %
4. PSP 2009-01-22 > Everyday Shooter (PSP) 65.00 %
5. PSP 2006-10-10 > Gun Showdown 80.50 %
6. PSP 2007-06-26 > Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) (PSP) 40.00 %
7. PSP 2007-08-06 > Harvest Moon: Boy and Girl 60.00 %
8. PSP 2007-09-25 > Jackass: The Game (PSP) 67.00 %
9. PSP 2009-11-17 > LittleBigPlanet (PSP) 86.20 %
10. PSP 2006-06-13 > Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel 80.00 %
11. PSP 2005-12-06 > Prince of Persia Revelations 65.25 %
12. PSP 2007-06-12 > Rainbow Six: Vegas (PSP) 82.50 %
13. PSP 2005-11-08 > SOCOM: US Navy SEALs Fireteam Bravo 83.00 %
14. PSP 2008-11-25 > Super Stardust Portable 80.00 %
15. PSP 2011-04-01 > The 3rd Birthday 75.00 %
16. PSP 2008-10-22 > The Playstation Network Collection: Power Pack 60.00 %
17. PSP 2007-08-07 > Tomb Raider: Anniversary (PSP) 85.00 %
18. PSP 2007-06-19 > Transformers: The Game (PSP) 55.00 %

[1] 
Celkem 18 položek

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> Jaké PLNÉ HRY budou přiloženy v LEVEL 237?
Najnovší Level má tri hry: InquisitorCZ, Numen a Gumboy Tournament. A ževraj sú to posledné hry zdarma.
> WRC: Rally Evolved
Jsou naki cheaty napiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> Sonic the Hedgehog (PS3)
Tato hra byla nejlepší hra co v té době byla a i teď je dost dobrá! :)
> Imperial Glory
Vydařená hra, ale program je bohužel napsaný špatně. Ve hře téměř pravidelně nastane situace, že pokud nepřítel ustoupí z bitvy a vy zakliknete možnost pronásledovat, celá hra spadne! Jedinou možností je tedy nepronásledovat.. To není zdaleka všechno. Pokud má nepřítel více vojska (max. 3 oddíly na území) a bitva dopadá pro něj špatně, občas tedy ustoupí. Pokud to tedy již udělá a oddíly nemají kde ustoupit, protože okolní území má zaplněné taktéž třemi oddíly vojáků, jednotky se nepochopitelně nerozpustí, ale hra opět spadne a můžete bitvu řešit pořád dokola. Jedinou možností jak z toho zapletence ven je, že si zkrátka útok rozmyslíte, vrhnete se do bitvy pohlavě ztráty-neztráty a pokoušíte se pokud možnost zničit všechny oddíly nepřítele, nebo počkáte, až nepřítel provede jiný tah se svými jednotkami. Všechny tyto možnosti jsou vypozorované hraním na více počítačích, ano je pravdou, že s
> FIFA 2010
ste hlupaci fifa 10 je klasikaa ten kdo srovnava pc skonzolema tak je opravdu hlupak pc je graficky nekde uplne jinde zadna hra nevypada lepe nez na pc hratelnost je samozrejme lepsi na konzolich ale tod vse tak se zamyslete nad tim co pisete hlupaci zachvili tu budete psat ze sega megadrive je lepsi jak sega saturn proberte se
> Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není
> Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %