Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Harry Potter a ohnivý pohár (PSP) > PSP > Adventury

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Harry Potter a ohnivý pohár 67.17 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParadise.cz ---80 %2006-02-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PSP: 78 z 228 Žebříček
PSP/Adventury: 1 z 5 Žebříček
Vše/Adventury: 84 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sklenik
Nick: (tomas) - neregistrovaný
Datum:2010-12-01 17:07:53
pomoztemi prosím jak mám na zbíra ty tři štíty... předem dík
[Odpověz]

Titulek: les
Nick: (danek) - neregistrovaný
Datum:2010-04-03 22:14:42
potřeboval bych poradit... Je tam les a jak mám sehnat ty štíty (3) tak mám už 2 a ten třetí... Já jsem se k němu dostal a mám ten velkej krychlovej kámen, ale nemůžu se ktou štítu dostat a chitit ho
[Odpověz]

Titulek: bludiste
Nick: (tuta) - neregistrovaný
Datum:2009-04-22 21:20:07
no ale to narazeni neni tak lehky :D ....
[Odpověz]

Titulek: kód
Nick: (David-m) - neregistrovaný
Datum:2008-05-05 23:11:31
Já také potřebuji kód na Harryho Pottera 4. Zašlete mi ho prosím na mazanydavid@tiscali.cz. Pořád ho tam zkouším dát a nejde mi to a vím jistě, že ho tam dávám správně!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: kód
Nick: (kikuščka) - neregistrovaný
Datum:2010-01-25 23:18:28
já mám originál,ale kod nedam

Titulek: Harry Potter a ohnivý pohár-kód!!!
Nick: (Hanča) - neregistrovaný
Datum:2008-02-08 19:14:41
prosím nemáte někdy kod na Harryho Pottera 4 ???? prosííím!!! muj email: Konvalinkova.H@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: neviem
Nick: (sami231) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 18:11:24
ahojte kto chce harri potera?
[Odpověz]

Titulek: Re: neviem
Nick: (kopriva) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 15:00:42
já ho chcu...už nevím dke hledat přes dvacet hodin sjem stahovala přes torret,ale něco mi tam chybí už vážně nevím...

Titulek: bludiste
Nick: (bina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
mohl bi mi nekdo poradit jak mam v bludisti znicit ty dve potvory co srsi ohen.diky za radu.muzete mi to poslat i na icq 221257850
[Odpověz]

Titulek: Re: bludiste
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-08 00:29:03
musis je nechat narazit di zdi a pak do slabiho mista (do prdele)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Harry Potter a ohnivý pohár (PSP)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Harry Potter a ohnivý pohár (PSP)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14228x - statistika
Harry Potter a ohnivý pohár (PSP) 80 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-15
Harry Potter a ohnivý pohár (PSP)

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 80 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %