Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Wolfenstein: The New Order > PS4 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---86 %2014-07-06
GameParkkralik2012---80 %2014-06-15
XboxWeb.czJosef Brožek8/1080 %2014-06-15
Games.czAleš Smutný8/1080 %2014-05-25
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx4/580 %2014-05-25
BonuswebDavid Sillmen---75 %2014-05-25
DoupěMichal Maliarov4/580 %2014-05-25
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2014-05-25
ZingDaniel Mazura8/1080 %2014-05-25
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2014-05-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.10 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 77 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1737 z 5973 Žebříček
PS4: 13 z 30 Žebříček
PS4/FPS: 1 z 1 Žebříček
Vše/FPS: 173 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Super
Nick: (Hugo123)
Datum:2014-06-12 17:42:21
Ein gutte stuck FPS. Fire:) best hlaska ever.) Schaise Granate..
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Wolfenstein: The New Order
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Wolfenstein: The New Order
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5203x - statistika
Wolfenstein: The New Order 79 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-05-24
Wolfenstein: The New Order

Průměrné hodnocení z médií:

79.10 %

Min : 70 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
B.J. Blazkowicz je zpět a ani prvotní vítězství nacistů jej nedokázalo zastavit. Wolfenstein: The New Order předvádí, že neexistuje problém, který by se nedal vyřešit s dostatkem munice a energie pro futuristické zbraně. Zároveň hra nabízí příběh, který zahanbí většinu žánrových souputníků. Jděte do toho, čeká na vás hora mrtvých nácků a spousta zábavy.
> Hrej.cz : 4/5
Energií sršící střílečka, které je mimořádně snadné propadnout a užívat si jí zplna hrdla. Pokud se vyrovnáte s problémy, vycházejícími z kolísavé atmosféry, máte před sebou nominaci na nejlepší střílečku roku.
> Bonusweb : 75 %
Nový Wolfenstein nenaplnil úplně všechna očekávání, to ale neznamená, že nejde o povedenou akci. Zejména staromilci si ji náležitě užijí.
> Doupě : 4/5
Zatímco předchozí díl mi sérii lehce znechutil, kluci z MachineGames mě dokázali vrátit do toho bezstarostného období, kdy jsme stříleli nácky a neměli žádné připomínky. The New Order je velmi povedenou kombinací starého a nového, které do sebe skvěle zapadá. Na jednu stranu je to solidní střílečka ze staré školy, na stranu druhou zde nechybí moderní prvky, které jsou FPS žánru vlastní.
> Eurogamer.cz : 7/10
Nový Wolfenstein je skvěle vypadající a výpravná střílečka se zajímavým příběhem, prokreslenými charaktery a hutnou atmosférou nasycenou nacistickou propagandou. Téměř vždy se můžete rozhodnout pro tichý postup nebo nespoutanou akci, kterou roztáčí zbraně s množstvím vylepšení. Nicméně po dvaceti hodinách kampaně mi na patře zůstala hořká pachuť po otřesné umělé inteligenci.
> Zing : 8/10
To se máme skvěle. Vyšel nový Wolfenstein, je to ryzí střílečka a v MachineGames se nevykašlali ani na scénář. Běžte, náckové už špulí zadky, které musíte společně s Blazkowiczem nakopat!
> Konzolista.cz : 8/10
Wolfenstein: The New Order je poctivou akční hrou, která kombinuje mechanismy minulosti s moderními prvky, navíc s dobře napsaným příběhem, perfektním designem a velmi dobrou hratelností, která zabaví na několik dní. Je ale škoda, že umělá inteligence občas zazlobí, a určitě u tak velké hry zamrzí jen lehce nadprůměrné vizuální zpracování, o které se stará v dnešní době zastaralý engine. Takhle se B.J. Blazkowicz musí spokojit jen s osmičkou, ale zároveň i s velkým doporučením.
> GamePark : 80 %
Po příchodu do hry vás nový Wolfenstein pravděpodobně trochu zaskočí tím, jak moc vážně bere svůj příběh a charaktery, které se v něm nacházejí. Jestliže se však tuto drobnost rozhodnete přehlédnout, odměněni budete výbornou akcí, s níž si je možné užít spousty hodin plné zábavy. Hratelnost překvapivě stíhá vzdávat poctu FPS klasikám, ačkoli se současně nebojí ani zcela nových featurek, které dosud tuto sérii míjely obloukem. Wolfenstein: The New Order si z naší recenze odnáší 80 %
> XboxWeb.cz : 8/10
Na to že je Wolfenstein: The New Order úplně první hra Machine Games a nikdy se značkou nic společného neměli, tak si udělali velké jméno. Takový prvopočáteční úspěch se nevidí každý den. Blazkowicz přináší stejný kopec zábavy jako před lety a disponuje vším, co si hráči mohou žádat. Lehkovážnost a drobnou ujetost nelze hře upřít. Sice trpí titěrnými nedostatky, avšak my na nad nimi máváme rukou a jdeme si Wolfa zahrát znovu. Kdybychom mohli, udělíme hře o půl bodů víc, protože nám to ale systém nedovoluje, dáváme jen osmičku. Hodnocení záleží jen na tom, kolik toho hře dokážete odpustit, kli
> DD World : 86 %
Wolfenstein: The New Order je herně vynikající FPS a znovuzrození žánru, které nám připomíná, jaké byly FPS hry dříve. Dobré na tom je, že zároveň obsahuje i moderní prvky včetně velmi zajímavého příběhového prostředí a stylizace. Ano je plný klišé, ale to nám nevadí. Herně určitě jedna z nejlepších akčních her z pohledu první osoby za mnoho posledních let. Škoda, že technologická a grafická stránka není zdaleka tak povedená a občas zbytečně shazuje i tu herní stránku.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %