Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Far Cry 4 > PS4 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2015-01-11
DoupěMichal Maliarov4/580 %2015-01-11
GamePark---90 %2015-01-11
XboxWeb.czlindros88cze9/1090 %2015-01-11
ZingMichal Burian8/1080 %2015-01-11
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2015-01-11
DD WorldJan Stach---85 %2015-01-11
Vytukej.czMartin Pilous---83 %2015-01-11
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2014-12-07
Hrej.czZdeněk Princ3/560 %2014-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

75.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 1100 z 5973 Žebříček
PS4: 11 z 30 Žebříček
PS4/Akční: 3 z 11 Žebříček
Vše/Akční: 147 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Far Cry 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Far Cry 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4358x - statistika
Far Cry 4 82 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-12-07
Far Cry 4

Průměrné hodnocení z médií:

81.80 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Far Cry 4 je opět nejlepší střílečka v otevřeném světě na současné generaci konzolí. Divoká jízda na slonovi s raketometem a kamarádem letícím nad vaši hlavou v gyrokoptéře je ovšem jedním velkým deja vu. Řemeslně úžasně odvedená práce s porcí zábavy na desítky hodin, jejímž jediným nepřítelem je existence třetího dílu a trochu šedější prostředí, než na které jsme právě z něj zvyklí.
> Hrej.cz : 3/5
Far Cry 4 je obrovská hra, kterou ale prokouknete během chvíle a zjistíte, že dobrá polovina obsahu je tu jen proto, aby natahovala herní dobu. Nehraje se špatně, ale takřka všechno jsme už viděli dřív, což by nevadilo jen v případě, kdyby se návrat nekonal se všemi předchozími neduhy.
> Bonusweb : 80 %
Výborná střílečka v atraktivním prostředí s nádhernou grafikou, ale konceptem, který jsme už někde viděli. Konkrétně v tropech.
> Doupě : 4/5
Far Cry 4 je skvělou akční střílečkou, která dělá sérii čest. Mnozí tvrdí, že je až příliš podobná třetímu dílu. To je zajisté pravda. Některé herní prvky a mechanismy jsou takřka totožné. Pokud ale něco fungovalo, nevidím důvod, proč to měnit. O to více, když jsme se stejně dočkali nového prostředí, příběhu, kooperačního režimu a vylepšeného multiplayeru. Novinek je tedy dostatek a pokud zrovna nemáte co hrát, je výlet do Kyratu povinností.
> GamePark : 90 %
Bez ostychu musí zaznít, že tak jako snad žádná hra, ani Far Cry 4 není dokonalostí samou. Přestože je to jedna z hrstky her, která nás vyloženě chytla a nepustila, má kromě vynikající atmosféry i své mouchy. Umělá inteligence vám například dokáže skočit přímo před rozjeté auto, čímž zabijete nevinného človíčka a vaše karma jde okamžitě dolů. Jindy zase automobilová hlídka Zlaté Stezky na rovince přejede vlastní pěšáky, aniž by si toho jakkoliv všimla.
> XboxWeb.cz : 9/10
Far Cry 4 má vše, co z jeho předchůdce udělalo skvělou hru, a ještě to vylepšuje. Nabízí se vám pestrý a unikátní svět se spoustou aktivit, které vám zaručí dlouhé hodiny zábavy. Hra navíc vypadá vizuálně skvěle a celkový dojem jen kazí slabší postavy a nepříliš zajímavý příběh. Pokud se vám líbilo Far Cry 3, tak si pokračování zaručeně oblíbíte.
> Zing : 8/10
Far Cry 4 si vzalo to nejlepší z třetího dílu, obohatilo to o skvělý svět zasazený do fiktivní země Kyrat a přidalo vcelku zábavnou kampaň, kooperaci, funkční multiplayer a spoustu vedlejšího obsahu. Kdyby vývojáři zapracovali na postavách, využili více severní oblast a rozhodnutí mezi Sabalem a Amitou, tak to mohlo být bezchybné.
> Konzolista.cz : 9/10
Ačkoliv Far Cry 4 oproti předchozímu dílu nepřináší moc velkých novinek, jedná se díky nádherně vypadajícímu prostředí, zábavným přestřelkám, velké rozmanitosti nebo povedené audiovizuální stránce o výbornou akční hru, která by neměla uniknout žádnému fanouškovi. Během několik desítek hodin se budete skvěle bavit, a to i s kamarády díky povedenému kooperativnímu režimu.
> DD World : 85 %
Takže pokud si chcete pořádně zastřílet, prolézat parádní svět a prostě si užít akční zábavu v pěkné grafice, Far Cry 4 je tu pro vás. Ale dopředu varuji, nebuďte naštvaní kvůli tomu všemu okolo. Prostě Far Cry 4 je nepříjemnou připomínkou doby a velký herní titul, který je vyroben - bez rizik se snahou za co nejméně práce a investic, co nejvíce vydělat (kde největší investicí je ta do reklamy). Žádné inovace, nic. Šetření na vývoji technologií se promítá v absenci AI a fyziky, šetření na dalším pak na kvalitě scénáře a zákazu inovací. Prostě líbilo se vám Far Cry 3? Tak tady m&a
> Vytukej.cz : 83 %
Far Cry 4 je přesně to co se dalo očekávat. Není průkopníkem v žánru, ale drží si své zaběhlé standardy a nebere si servítky. Dokazuje naprosto jasně v čem je skvělé a v čem otravné. Perfektní pokračování, které vylepšuje své předchozí vlastnosti, ale stále v některých pokulhává, tak jako před dvěma lety. Předchůdce byl přeci jen krapítek lepší. I tak ale budeme za pár let Far Cry 5 vyhlížet s nadějí a nadšením.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %