Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Murdered: Soul Suspect > PS4 > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---53 %2014-07-13
GameParkDuallHead---60 %2014-07-06
XboxWeb.czyourself4/1040 %2014-07-06
ZingDaniel Mazura6/1060 %2014-07-06
Vytukej.czMartin Pilous---55 %2014-07-06
DoupěOndřej Selner3/560 %2014-07-06
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx2/540 %2014-06-15
Games.czPetr Poláček (G.T)4/1040 %2014-06-15
BonuswebHonza Srp---79 %2014-06-15
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2014-06-15
Konzolista.czMartin Šmíd5/1050 %2014-06-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

56.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 4520 z 5973 Žebříček
PS4: 27 z 30 Žebříček
PS4/Adventury: 5 z 5 Žebříček
Vše/Adventury: 318 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Murdered: Soul Suspect
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Murdered: Soul Suspect
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1562x - statistika
Murdered: Soul Suspect 56 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-06-15
Murdered: Soul Suspect

Průměrné hodnocení z médií:

56.09 %

Min : 40 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 2/5
Slušné separátní momenty nedovedou zakrýt fakt, že Murdered: Soul Suspect je spíš k smíchu, než abyste se u ní báli. Navíc nenabízí jakoukoliv přidanou hodnotu nad rámec už tak nevalného zážitku.
> Games.cz : 4/10
Murdered: Soul Suspect je duchařská detektivka, kde duchové nemohou procházet libovolnými objekty a detektivní práce připomíná prohlížení leporela. A když boje s démony pro změnu vypadají jako hon na opilou mouchu s plácačkou v ruce, pak hře k dobrému hodnocení nepomohou ani dobře napsané vedlejší případy nebo atmosféra Salemu.
> Bonusweb : 79 %
Kdy jste si naposledy vzali kvůli hře dovolenou? Murdered: Soul Suspect za to stojí.
> Eurogamer.cz : 8/10
Příjemné překvapení. Adventurní hra s pár stealth vsuvkami, která staví hlavně na dobře zpracovaném příběhu a několika netradičních herních mechanismech. Člověka zamrzí délka, díky které ale příběh nezačne nudit. Někoho by mohlo odradit pomalejší tempo díky naprosté absenci akce či trošku stereotypní hratelnost, protože každé vyšetřování probíhá dle stejné šablony. Ale i přes všechny výtky mohu říci, že to pro mě byla zatím nejlepší hra, co jsem na mé PS4 hrál.
> Konzolista.cz : 5/10
Na Murdered: Soul Suspect jsem se před vydáním opravdu těšil, protože podobných her tu moc není. Bohužel vývojáři přišli jen se zajímavou zápletkou, kterou ale nedokázali obohatit o to pro hru nejdůležitější, a to hratelnost. Ta totiž postrádá větší nápaditost a neustále stejné vyšetřovací postupy začnou během hraní nudit. Je to určitě škoda, protože potenciál Murdered: Soul Suspect měl, a ne malý, takhle tu máme před sebou jen celkem průměrnou záležitost, kterou mohu doporučit až po nějaké té slevě.
> GamePark : 60 %
Hru Murdered: Soul Suspect jsem si dosytnosti užil i navzdory ne zcela povedené grafice. Může za to hlavně atmosféra a zvolené téma, které se mi trefilo do vkusu. Navíc miluji sbírání různých kravinek, takže mě už opravdu chybí jen pár věcí dodělat a budu mít svou první platinovou trofej. Proto této hře uděluji 60 % s vědomím, že se mnou možná mnozí čtenáři našeho portálu Gamepark.cz nebudou souhlasit.
> XboxWeb.cz : 4/10
Murdered: Soul Suspect mělo oživit poněkud upadající žánr adventur, ovšem díky velké míře repetitivnosti a spoustě technických problémů se tak nestalo. A i když jsme se dočkali zajímavého a velmi povedenéh příběhu, samotný hru nezachrání.
> Zing : 6/10
Pochvalme Square Enix za to, že vydali novou značku, buďme ale přísní na Airtight Games, protože vyrobili hru, která je zajímavá na pohled, ale na omak už tolik ne.
> Vytukej.cz : 55 %
Murdered: Soul Suspect mělo velký potenciál, který se však utopil ve změti absolutní tuposti, strohosti a jednoduchosti. Pokud vás nechytne příběh, tak je hra zcela mimo vaši mísu zájmu a těžko si k ní budete hledat cestu. Otázkou tedy je, zda vůbec mělo smysl takovou hru nakonec vypustit do světa. Působí téměř nedodělaným dojmem a dá se očekávat, že prodeje příliš vysoké nebudou.
> Doupě : 3/5
Murdered: Soul Suspect není špatná, nýbrž nudná hra. Ačkoliv námět jako takový působí na první pohled opravdu lákavě, tvůrcům se nepodařilo pěkný příběh a krásnou atmosféru naplnit smysluplným herním obsahem, protože ten hned zpočátku inklinuje ke stereotypu. A to je rozhodně škoda, protože potenciál titul rozhodně měl.
> DD World : 53 %
Murdered: Soul Suspect je spíše vyšetřování toho co všechno a jak dokázali autoři hry podělat a zničit na hodně slušném a slibném námětu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %