Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

MotorStorm > PS3 > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  650 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis Doupě 8.2/1082 %Doupě 03/07
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.9/1089 %2007-08-19
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2007-05-11
GamePro ------2007-05-09
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---80 %2007-05-07
Gamesport ---90 %2007-04-30
hry.Sme.sk 8.5/1085 %2007-04-04
Doupě 8/1080 %2007-03-29
Hratelne.cz ---89 %2007-03-24
Hrej.cz 8/1080 %2007-03-23
Sector.sk 8/1080 %2007-03-23
Games.cz ---85 %2007-03-19
Bonusweb ---90 %2007-03-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.58 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 89 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 795 z 5973 Žebříček
PS3: 99 z 513 Žebříček
PS3/Závodní: 7 z 48 Žebříček
Vše/Závodní: 66 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePro2007-01-24
Games.cz2007-01-16
Bonusweb2006-12-13
Doupě2006-11-28
Gamesport2006-10-27
Gamesport2006-10-17
Hrej.cz2006-06-13
Bonusweb2006-05-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: AHA:(
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 19:47:15
Aha dekuju moc.......to sega Rally nevypadá spatne......zrejme do toho pujdu...a je tam alespon trochu podobnost s dakar???díky za odpoved predem.......
[Odpověz]

Titulek: Re: AHA:(
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-07 00:47:27
Mrkni se zde na netu na profil té hry .. jsou v něm jak obrázky přímo ze hry tak i gameplay video z youtube:)

Titulek: Skoda!
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 18:00:09
Aha dekuji a co...nevite jaka hra je pro dva.....???Ono je hodne her..ale ja bych chtel aby to bylo neco jako DAKAR a to prave Motorstorm je..!:) a co Colin Mecrallye:Dirt????Ten je doufám pro dva...????dekuji za odpoved predem
[Odpověz]

Titulek: Re: Skoda!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-06 18:29:10
Asi Tě zklamu, ale ani u Dirta splitscreen dvou hráčů není.
Pro dva je například Sega Rally.

Titulek: Pro dva!!
Nick: (Jackik) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 14:34:40
Mám dotaz....mam ps3(Bomba:-) a mam samozrejme dva ovladace..a chci se zeptat jestli tato hra jde...ve dvou na jedné konzoli........na vsech jiných zavodních hrách na ps´3 to jde tak doufam ze i tady:) dík za odpoved predem!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Pro dva!!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-01-06 17:19:09
Bohužel, ve hře je jen online multiplayer, splitscreen a tedy i hra dvou hráčů na jedné konzoli u této hry nejde - měl by se objevit až v MotorStorm2.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
MotorStorm
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



MotorStorm
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11664x - statistika
MotorStorm 85 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-13
MotorStorm

Průměrné hodnocení z médií:

84.58 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Evolution
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %