Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gran Turismo 6 > PS3 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Vytukej.czMichal Volec---75 %2014-01-17
BonuswebMichael Mlynář---91 %2014-01-03
DoupěOndřej Selner4/580 %2014-01-03
GameParkkralik2012---90 %2014-01-03
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx4/580 %2013-12-15
Games.czVáclav Rybář7/1070 %2013-12-15
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2013-12-15
Konzolista.czplay3man9/1090 %2013-12-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 95 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PS3: 133 z 513 Žebříček
PS3/Závodní: 12 z 48 Žebříček
Vše/Závodní: 92 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gran Turismo 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gran Turismo 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2557x - statistika
Gran Turismo 6 82 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-12-14
Gran Turismo 6

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 70 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Polyphony Digital
Distributor: SCEA
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 4/5
Gran Turismo 6 je nejlepším závodním simulátorem současnosti, jež zároveň neukazuje záda těm hráčům, kteří rádi závodí i kvůli obyčejné zábavě. Není bez chyb, ale většinu z nich mu časem snadno odpustíte.
> Games.cz : 7/10
Pořád zdaleka nejrozsáhlejší a nejslavnější automobilová simulace vůbec. Další superlativy si však nezaslouží. Umí pobavit, umí ohromit, ale neumí zakrýt, že je na ní práce jak na kostele. Pro hardcore fanoušky je to opět jasná volba, ale mainstreamoví závodníci budou stejně často kroutit spíš hlavou než volantem.
> Eurogamer.cz : 8/10
S Gran Turismo už je to věru těžké pořízení. Na jednu stranu tu máme konečně docela vycizelovaný produkt nesmírné krásy, hloubky a možností, jenže na té druhé zase po kolikáté už nedodělanou hru s chybami, která stále na něco čeká. U mne ta první strana sice jasně převažuje, ale není to tak trochu podraz na majitele GT5? Kdyby šestka vyšla místo uspěchané pětky, hned by se na ni dívalo úplně jinou optikou, ale dnes hru musím brát spíše jako pořádné vylepšení velmi podobného předchůdce, než zbrusu nový titul.
> Konzolista.cz : 9/10
Pokud jste věrným fanouškem, máte jasno už pár dní a tato recenze je pro vás zbytečná. Pokud ovšem mezi Hardcore fanoušky nepatříte a Gran Turismo 5 jste kupovali už před delší dobou, dbáte více na simulaci, jak arkádové závodění, určitě mohu nový díl jen a jen doporučit. Gran Turismo 6 vás zabaví na několik desítek, možná stovek hodin, a jak již bylo zmíněno, vše je teprve začátek. Velkým plusem je i česká lokalizace, která i v závodní hře tohoto typu má určitě smysl. Snad bude Sony v podobném tempu pokračovat i na nové konzoli. Původní otázka na začátku recenze má u mě tedy jasnou odpověď. Po
> Bonusweb : 91 %
Tradiční a již bezmála legendární značka Gran Turismo předvádí i v šestém dílu špičkové závodění s mimořádným počtem aut, mezi nimiž najdeme i řadu rarit. Škodovky opět chybí, ale potěší aspoň lokalizace do češtiny.
> Doupě : 4/5
Gran Turismo 6 je neuvěřitelně rozsáhlá a poctivá hra. Každý fanoušek závodění – ať už profesionál nebo úplný začátečník – si v ní najde to své. Především obsahem je to záležitost, která v současnosti nemá konkurence, a představuje tak největší závodní hru všech dob. Až na drobné technické chybky je Gran Turismo 6 perfektní hrou, kterou můžeme doporučit – a také vřele doporučujeme – úplně všem.
> GamePark : 90 %
Jde o hrdého nástupce série, která je na trhu již dlouhých patnáct let, takže hru nemůžeme ocenit jinak než krásnými 90 %. O to více by nás ale zajímalo, s čím se vývojáři uvedou na konzoli PlayStation 4, kde se téměř s jistotou Gran Turismo 7 v budoucnu objeví. Na to ale máme ještě času dost, takže nebude od věci, když se prozatím navrátíme zpátky do reality a užijeme si všeho, co nám může nabídnout GT6.
> Vytukej.cz : 75 %
V případě že máte Gran Turismo jen na zpříjemnění pár večerů, je pro vás nový díl zbytečný. Třetí skupina lidí, která s touto serií ještě nepřišla do styku a závodění vás láká, je pro vás šestý díl tím nejlepším vstupem do hry. Většiho zlepšení se snad dočkáme na Playstationu 4.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %