Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DiRT 3 (PS3) > PS3 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7.3/1073 %2011-10-05
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8.5/1085 %2011-06-03
BonuswebMichael Mlynář---80 %2011-06-02
DoupěJan Morkes7/1070 %2011-05-31
Sector.skspacejunker8/1080 %2011-05-30
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-05-23
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-05-22
Hrej.czDalibor Franta7/1070 %2011-05-20
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2011-05-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.67 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 95 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1792 z 5973 Žebříček
PS3: 195 z 513 Žebříček
PS3/Závodní: 22 z 48 Žebříček
Vše/Závodní: 147 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Tunngle DiRT 3 multiplayer CZ
Nick: (tunngle) - neregistrovaný
Datum:2011-06-02 16:13:33
Ahoj DiRT3, hrajeme online pře Tunngle - webovka http://tunngle.aye.cz .. jde o takové hodně vylepšení hamachi, které nezlobí:) Jinak co se týče mě, DiRT2 se ještě dal dobře ovládat na volantu. DiRT3? Ovládání na volantu tragédie, na klávesnici dokonce na zvracení. Grafika hezká, ale kvůli té to nehraju. Snad vydají nějaký patch nebo fan patch opravující jízdní vlasnosti. Z typů hry mě baví jen rally, rallyecross a trailblazer. Ostatní je jaksi navíc jako celý ken block.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DiRT 3 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DiRT 3 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5748x - statistika
DiRT 3 (PS3) 79 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-24
DiRT 3 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

78.67 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Po nadějně nakročené dvojce přešlapuje Dirt 3 na místě. Opakuje stejné chyby, zanedbává obsah a obecně hřeší na to, že v žánru off-road závodů nemá žádnou konkurenci. Tohle jeden trikový režim nespraví.
> Games.cz : 8/10
Nezávazné a bezhlavé vyzobávaní napříč motorsportem zabaví i zasytí. Ale znáte to - s jídlem roste chuť. Příště budeme chtít víc!
> Zing : 9/10
Nebýt nablýskaného kabátku a nového názvu, jeden by skoro řekl, že jsme se vrátili v čase. DiRT 3 přichází kromě vytouženého rallye s tunou dalších odboček, kde si najde své zalíbení téměř každý. Tak univerzální závodní titul jsme tu už dlouho neměli.
> Konzolista.cz : 8/10
DIRT 3 je určitě povedeným nástupcem předchozích dílů, který nabízí vynikající výběr vozidel, propracovaný jízdní model a v neposlední řadě i dlouho trvající kariéru.
> Sector.sk : 8/10
DiRT3 patrí k špičke vo svojej triede a Ken Block je právom tvárou tohto freestylového eventu. Codemasters vsadili na vizuálnu atraktívnosť a adrenalínové disciplíny, ktoré v spojení s moderným pojatím pôsobia sviežo. Ak by sa pridalo viac tratí a vyladil ekonomický systém, mali by sme tu neprekonateľný off-road racing, ale ani takto ho nemožno nedoporučiť. Berte ho, kým je ešte horúci.
> Doupě : 7/10
DIRT 3 není špatná hra. Nabízí solidní pocit z jízdy v povedené grafice na nejrůznějších tratích (ve skutečnosti se často pohybujete na stejných úsecích, ale není to zas tak hrozné, abych to tvůrcům vytýkal). Snaha o všeobsažnost se ale nevyplatila. Místo aby tvůrci dali hře nějaký hlubší smysl, strávili pravděpodobně většinu času vytvářením iluze nepřeberných možností.
> Bonusweb : 80 %
Pokud pokukujete po nějaké slušné a zábavné závodní hře, v případě Dirtu 3 prakticky nemáte šanci sáhnout vedle. Hra nabízí dostatečné možnosti přizpůsobení, takže svůj styl si najde opravdu skoro každý. Jízdní projev sice není kdovíjak realistický, ale v případě, že je hra zábavná, to nehraje zas tak velkou roli. A Dirt 3 zábavný rozhodně je.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Dirt 3 je skrátka prototypom novodobej rally zábavy, ktorej sa len jeden jediný raz chopíte... a už viac nepustíte. Aké ďalšie argumenty ešte potrebujete?
> hry.Sme.sk : 7.3/10
Ako z toho von? DiRT 3 je jednoznačne kvalitný kúsok, ktorý sa posunul oproti predchodcovi trochu inam, avšak stále si uchoval svoje mainstreamové smerovanie. Obsahuje mnoho vozidiel, pestré a zaujímavé trate, rôzne módy a multiplayer je skutočne riadne masívnym kúskom, avšak už sme tu niečo podobné videli.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %