Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil 5 (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Resident Evil 5 (X360) 78.33 %PC - Resident Evil 5 76.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-15 - Datum vydání Resident Evilu 5

Kde koupit ?

Microgames  692 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesportLukáš Slavkovský---85 %2009-04-06
Sony-PlaystationApsidalTill / Filip Voržáček---79 %2009-03-20
Hratelne.czJiří Škrampal---86 %2009-03-14
GameParkMalinka---70 %2009-03-13
GamePlanet.czRadim Sláma8/1080 %2009-03-13
Hrej.czPetr Poláček7/1070 %2009-03-12

Videorecenze

http://www.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-resident-evil-5/Autor: Redakce Hrej.cz2009-03-14
http://www.youtube.com/watch?v=vD-VGIB-orwAutor: Petr Vojtěch (Indian-tv.cz) / délka: 4m28s / hodnocení: 78%2009-07-02

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1786 z 5826 Žebříček
PS3: 198 z 512 Žebříček
PS3/Third person akce: 43 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 169 z 647 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2008-12-23
GamePlanet.cz2008-10-17
Bonusweb2008-10-14
GamePark2008-08-01
Games.cz2008-07-18
Hrej.cz2008-07-17
hry.Sme.sk2008-06-11
Recenzeher.eu2008-06-02
Hratelne.cz2008-04-28
Gamesport2008-02-11
GamePlanet.cz2007-08-28
Bonusweb2007-08-02
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-06-11
Hrej.cz2006-07-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Rozkazování???
Nick: (Sheva) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 00:08:12
Ahoj lidi prosím vás nevíte jak se dá rozkazovat??Jako třeba jdi,zustan tady,pojd za mnou??Díky vám všem!!Sheva.Prosííím!! :D
[Odpověz]

Titulek: :)
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2011-01-12 16:19:39
resident evil 5 je super hra!!!!!!!!!!!!!!!!!je to nejlepší hra roku 2011!!!!měla jsem všechni díli mám jen 11let a ta hra je pro 18leté:)!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mike75)
Datum:2010-05-06 01:33:18
Fakt skvela hra,srovnatelna s RE4
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-03 19:32:20
prosim o info. hledám návod na RES.5
[Odpověz]

Titulek: Hra
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-02-23 20:14:32
Super hra lepsi neznam. At vyjde 6tka
[Odpověz]

Titulek: Re: Hra
Nick: (Sheva) - neregistrovaný
Datum:2011-11-16 00:10:29
Víjde 6 RE. Jmenuje se Resident evil :Operations Raccoon City

Titulek:  
Nick: (Engela) - neregistrovaný
Datum:2009-11-15 17:42:11
Ahojky lidi mohli by ste mi poradit?Ja kdyz hraju RE5 tak se mi to prostě neuklada..jakmile hru ukoncim muzu hrat zas id zacatku..nevite co s tim?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-12 16:24:49
musíšdohrát ten ukol a pak se ti ukaže na rohu SILINK...proste něco na S na levém boku:)

Titulek: cz
Nick: (jeza)
Datum:2009-11-11 12:15:59
mam češtinu do re5 nativepc v benchmark je čestina kdyz ho vyjmu je to cely anglicky kdyz ho dam spatky je to česky.ale jenom na pc
[Odpověz]

Titulek: Re: cz
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-07 02:42:41
kde mam stahnout tu češtinu pls??

Titulek: Re: cz
Nick: (BANYxy) - neregistrovaný
Datum:2010-02-15 06:40:49
hele prosimte kde si sehnal tu cestinu napis mi pls na BANYxy@seznam.cz diky moc

Titulek:  
Nick: (Kubajz) - neregistrovaný
Datum:2009-09-08 11:57:07
No mam tuhle pecku na ps3 a jsem spokojený.
[Odpověz]

Titulek: prosba
Nick: (procop) - neregistrovaný
Datum:2009-08-25 23:23:19
prosim Vas nekoho o zaslani odkazu kde je navod na hru Resident Evil 5... cesky nebo anglicky.... Diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: prosba
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-08-26 01:09:32
vložil jsme Ti sem videonávod, snad Ti pomůže...

Titulek: Re: prosba
Nick: (martas) - neregistrovaný
Datum:2009-11-11 12:09:41
http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&whatsrch=residen t evil 5&od=0&id_hry=0000011227 tady ho maš

Titulek: RESI 5
Nick: (Pajero) - neregistrovaný
Datum:2009-06-15 21:03:40
V létě si to neumíž najít na netu nebo co???
[Odpověz]

Titulek: resi 5 pc
Nick: (L.Skejtak)
Datum:2009-06-15 20:46:37
Caw, newite nekdo kdy ma vyjit 5 na pc?
[Odpověz]

Titulek: cnvkldj
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2009-03-02 20:32:27
tak to už se na ní těším
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil 5 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil 5 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29890x - statistika
Resident Evil 5 (PS3) 78 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-03-10
Resident Evil 5 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Min : 70 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %