Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ratchet and Clank Future: A Crack In Time > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---89 %SCORE 190
LEVELAleš Smutný8/1080 %LEVEL 185
Eurogamer.czAgarwel Idiriz7/1070 %2009-12-30
GameParkxjohn---90 %2009-12-04
DoupěJan Vávra7/1070 %2009-11-30
GameSite.skKlajo---75 %2009-11-19
Sony-PlaystationFrozenDragon / Tomáš Macháček---89 %2009-11-12
BonuswebEmanuel Svoboda---85 %2009-11-11
Sector.skspacejunker8.5/1085 %2009-11-06
hry.Sme.skJán Kordoš8.5/1085 %2009-11-04
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2009-10-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1126 z 5973 Žebříček
PS3: 138 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 29 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 118 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-10-27
Sony-Playstation2009-09-27
Gamesport2009-09-11
Sector.sk2009-09-07

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Jak to vidím já
Nick: (Nepodepsán) - neregistrovaný
Datum:2010-03-03 08:00:00
Tato hra je více než hrou. Je to krásný hratelný příběh, který všem řekne, že vesmír je opravdu nekonečný a domovem ruzných planet. Ratchet pochází s planety Veldin. Je vynalézavý a má srdce na správném místě. Kdysi Ratchet býval jen pouhým opravářem, pak ale potkal robota Clanka a to mu změnilo celý život. Ratchet a Clank vždy spolupracují spolu a jsou nejlepšími přátely. Takže - kdo si zahraje tento nový díl na PS3 tak se přidá k hrdinům a společně s nimi zachrání celý vesmír.Pridejte se k Ratchetovi a Clankovi, pomozte jim zachránít jejich svět. Hodně stěstí.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ratchet and Clank Future: A Crack In Time
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ratchet and Clank Future: A Crack In Time
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8094x - statistika
Ratchet and Clank Future: A Crack In Time 82 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-27
Ratchet and Clank Future: A Crack In Time

Průměrné hodnocení z médií:

81.64 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Insomniac
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Jednoznačně nejlepší plošinovka, která je na trhu k mání. Skvělá hravá grafika, dynamická akce, spousta skákání, střílení, létání a jiných zábav – a k tomu humor a sympatické postavy. A tentokrát i hrátky s časem.
> Bonusweb : 85 %
Pořád je co dělat, co objevovat a vlastně se nikdy nenudíte, třebaže to většinou přinejmenším připomíná něco, co už z předchozích dílů znáte.
> Sector.sk : 8.5/10
Servírovaný herný obsah A Crack in Time zaváňa obohranou pesničkou, i keď ešte stále má magnetickú silu schmatnúť a nepustiť, kým nevystrelíte z blasterov naposledy.
> hry.Sme.sk : 8.5/10
Chcete najlepšiu plošinovku, ktorá je momentálne na trhu? Ratchet & Clank Future: A Crack in Time je jedinou správnou odpoveďou.
> Doupě : 7/10
nápady zůstávají trochu upozaděny ratchetovskou akcí. Stylově vytříbenou hru s několika opravdu vynikajícími nápady trochu sráží lehce stereotypní a sterilní akční část.
> GamePark : 90 %
Vytknuli bychom určitě slabší příběh a také krkolomné ovládání a fungování kamery. Ale vizuální zpracování nás okouzlilo, originální arsenál zbraní jakbysmet a o humorných okamžicích nemluvě.
> Eurogamer.cz : 7/10
Kkvalitní plošinovka, která si z předchozích dílů bere to nejlepší a přidává pár drobností navrch. Hrátky s časem měly mnohem větší potenciál, který zůstal nevyužit. Také škoda krátké herní doby a občasného stereotypu.
> Časopis SCORE : 89 %
Incomniac nám rok co rok předkládá prvotřídní plošinovku, která hravě o několik tříd překonává cokoliv, co si můžete v tomto žánru zahrát na PC.
> LEVEL : 8/10
Opětovně povedené a návykové akční i lehce přemýšlivé dobrodružství plecháče a chlupáče nabízí spoustu zábavy pro hráče všech věkových vrstev.
> GameSite.sk : 75 %
Hra uspokojí dva tipy hráčov. Jedným z nich sú fanúšikovia R&C, druhými sú noví hráči, ktorí ešte neokúsili kúzlo tejto známej dvojky. Aj keď je hra stále o tom istom, je radosť si ju zahrať.
> Sony-Playstation : 89 %
Opět se jedná o ojedinělou hru s originálním smyslem pro humor, která prostě nemá konkurenci ve svém žánru. Graficky se ovšem hra zasekla na úrovni svého předchůdce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %