Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

L.A. Noire (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - L.A. Noire (X360) 89.67 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJan Vondrášek---90 %2011-06-28
hry.Sme.skJán Kordoš9.4/1094 %2011-06-21
GameParkxjohn---90 %2011-06-06
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2011-05-31
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-05-30
GameSite.sk---90 %2011-05-30
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-05-29
Sony-PlaystationApsidalTill------2011-05-26
Hrej.czZdeněk Princ8/1080 %2011-05-25
Games.czVáclav Rybář9/1090 %2011-05-24
Sector.skspacejunker9/1090 %2011-05-24
ZingMichal Maliarov10/10100 %2011-05-21
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2011-05-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.67 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 93 %
Max. hodnocení: 93 %
Pořadí:

Celkově: 362 z 5875 Žebříček
PS3: 53 z 512 Žebříček
PS3/Third person akce: 14 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 49 z 649 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-04
Sony-Playstation2011-03-02
Bonusweb2011-02-16
Zing2011-01-17
GameStar.cz2011-01-11
Bonusweb2011-01-02
Zing2010-11-24
Czechgamer.com2010-11-23
GamePark2010-02-17
GamePlanet.cz2010-02-07

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
L.A. Noire (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



L.A. Noire (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7584x - statistika
L.A. Noire (PS3) 89 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-20
L.A. Noire (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

88.67 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Team Bondi
Distributor: Rockstar Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 13
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Dokážu si představit, že pro někoho bude L.A. Noire velkým rozčarováním. Mix mezi Mafií 2 a Heavy Rain určitě nesedne do noty akčněji laděným hráčům. Zdlouhavé vyšetřování, výslechy svědků a nekonečné přejíždění z jednoho místa na druhé není pro každého. Jak se říká, stokrát nic by umořilo i osla. Z mého pohledu je však tato hra neuvěřitelně chytlavá, poutavá a především - je jiná. Výborně podaný příběh a zajímavé kriminální případy tak nadchnou hlavně tu sortu hráčů, která si na tento žánr vyloženě potrpí. Rozhodně se jed
> Zing : 10/10
Prvotřídní detektivní příběh plný nečekaných zvratů, přátelství, brutality a zrady. Ale také vyleštěné akční dílko, které nabízí mnoho unikátních, revolučních prvků, které dělají z obyčejné sand-boxové detektivky zářivý příklad toho, že se vyplatí jít proti proudu. A koho zajímá těch pár chybek? Kdo si L.A. Noire nezahraje, ten jakoby nežil.
> Games.cz : 9/10
Kdyby všechny áčkové hry plnily "předvolební sliby" jako L.A. Noire, asi bych větral kreditky o dost častěji a ochotněji. Velkolepá poklona hned několika žánrům, mimika postav, z níž padají čelisti a povalečné L.A., které je sexy v jakémkoliv měřítku. Dobovka bez zbytečných ústupků, ale přesto zábavná a dynamická - je v tom jistá alchymie, skrz kterou nevidím, ale byl bych rád, kdyby ji někdo čas od času zopakoval. Nástroje tu zjevně jsou, teď se jich jen chopit.
> Sector.sk : 9/10
LA Noire je unikátnym herným zážitkom, ktorý kombinuje dva nezlúčiteľné žánre vzhľadom na ich diametrálne odlišnú dynamiku. Výsledkom je pohlcujúca detektívka, ktorá trpí lineárnou štruktúrou, schematickosťou a absolútne nulovým rozhodovaním v priebehu kariéry policajta.
> Hrej.cz : 8/10
Skvělá detektivní jízda, která vás připoutá k televizi a nepustí. Pozor si ale dejte na první půlku hry, možná až zbytečně moc si budete všímat nedostatků, které L.A. Noire má. Pak už to ale nebude potřeba, a až do konce se budete bavit.
> Sony-Playstation :
L.A. Noire dopadol presne tak, ako všetky hry snažiac sa o nové pojatie game konceptov. Spojil do seba overené cesty a tie cesty nedocení každý, kto sa nutne musí zaoberať technickou stránkou. Za mňa jeden palec hore a doporučenie označiť L.A. Noire za hru roka, ktorá my po nejakom čas zase nedá spať.
> Doupě : 8/10
Případy jsou dospělé, brutální a temné, postavy zajímavé a detektivní práce velmi chytlavá. Pomalé odkrývání a sumírování událostí, které vede až k úspěšnému rozlousknutí případu a odhalení zločince je nezapomenutelný zážitek, který vám v současnosti jiná hra, navíc takhle dobře vypadající, nenabídne.
> Konzolista.cz : 9/10
LA. Noire je další vynikající hrou, pod kterou se podepsal Rockstar. Získá si vás především skvělým příběhem, vynikající mimikou postav a jedinečným prostředím Los Angeles padesátých let. Samozřejmostí je návyková hratelnost, která vás nepustí od televizní obrazovky do chvíle, než celou hru dohrajete.
> Bonusweb : 80 %
L.A. Noir se pravděpodobně stane legendou. Ne coby dokonalá hra, ale coby titul, který otevřel dveře a to hned v několika směrech. Co se týče revolučního využití mimiky herních postav, autoři odvážné sliby splnili. Co se týče grafiky a animací, sestřih videí ze hry se poprvé v historii účastnil filmového festivalu. A především: tvůrci prokazují, že pozornost publika lze udržet i jinak, než příležitostí vystřílet milion nábojů.
> GameSite.sk : 90 %
Je škoda, že autori nešli ešte ďalej a nespravili okrem otvoreného sveta aj otvorený príbeh s rôznymi koncami s variabilným priebehom, s kolísajúcou povesťou detektíva. Viem, chcelo by to strašne veľa úsilia, nekonečne dlhý scenár, ale až potom to bude dokonalé. Teraz to je “iba” vynikajúce, famózne a veľmi originálne!
> GamePark : 90 %
Od L.A. Noire jsme měli velká očekávání, zhruba srovnatelná s Mafií II. A tento aktuální titul od Rockstaru nás nezklamal.
> hry.Sme.sk : 9.4/10
L.A. Noire je nezvyčajnou hrou, príjemným osviežením, pri ktorom nie je dôraz kladený na akciu, ale vyšetrovanie. Práve to robí tento projekt v našich očiach výnimočným a náležite sme si ho užívali. Napätie pri detektívnej práci má doposiaľ nevidené čaro, ste vtiahnutí atmosférou dobového prostredia, príbeh je neustále posúvaný dopredu obrovským počtom animácií. Niečo podobné tu doposiaľ nebolo. Rockstar už čosi podobné dokázal s Red Dead Redemption. Na otvorený svet navliekol zaujímavý príbeh. Oproti westernovému hitu tu síce nemáte toľko možností ako si užívať i mimo príbehovú líniu, no práve zá

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %