Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Infamous: Second Son > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJiří Bigas3/560 %2014-04-03
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2014-04-03
DoupěMichal Maliarov4/580 %2014-04-03
GameParkkralik2012---80 %2014-04-03
Eurogamer.czAgarwel Idiriz7/1070 %2014-04-03
ZingDaniel Mazura9/1090 %2014-04-03
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-04-03
Vytukej.czMartin Pilous---93 %2014-04-03
Games.czVáclav Rybář9/1090 %2014-04-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.44 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

73.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 73 %
Pořadí:

Celkově: 1142 z 5973 Žebříček
PS3: 139 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 30 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 121 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Infamous: Second Son
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Infamous: Second Son
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1328x - statistika
Infamous: Second Son 81 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-01
Infamous: Second Son

Průměrné hodnocení z médií:

81.44 %

Min : 60 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Netěší nás, že Second Son kráčí ve stopách Shadow Fall, ale není možné, aby se na hodnocení podepsal náš hlad po hrách nové generace. Střízlivě vzato je třetí Infamous solidní zábavou, která se ale netrefí do vkusu každému a nic na tom nezmění ani skutečnost, že jde o jednu z prvních exkluzivit
> Bonusweb : 80 %
nFamous: Second Son je zábavnou a propracovanou hrou v otevřeném světě, ve které využijete nadpřirozené schopnosti a prověříte svůj charakter, když se budete rozhodovat mezi cestou dobra a zla. Tedy pokud přežijete oprsklého a otravného hlavního hrdinu. Jasná volba pro majitele PlayStation 4.
> Doupě : 4/5
inFamous: Second Son se dlouho považoval za první opravdový platform-seller konzole Playstation 4. Jedná se totiž o první pravou next-gen hru, která k nám dorazila a já po týdnu urputného testování nemohu nesouhlasit. Ano, nejde o revoluci a v žádném případě o titul, kvůli kterému poběžíte do obchodu pro PS4. Jde ale o skvělou akční hru, která je povinností pro každého majitele konzole a která jako první ukazuje, čeho jsou nové krabičky opravdu schopné. Pokud jste fanouškem série, pak není o čem diskutovat. Pokud o hře slyšíte poprvé, doporučuji zabrousit na YouTube. Možná to bude právě Second Son, který vás k nákupu PS4 přesvědčí.
> GamePark : 80 %
Delsin se se svými schopnostmi dá považovat za superhrdinského boha, takže se nemusíte bát, že by vás jeho řádění hned tak přestalo bavit. Bohužel si série nijak nepolepšila po stránce příběhu a je třeba říct, že ani větší zaměření na realističnost jí nijak neprospívá. Pokud vás však některý z předchozích dílů bavil, budete nový inFamous zaručeně zbožňovat. Právě proto jsme se mu rozhodli udělit 80 %, jež svědčí o tom, že v případě, se vám doma válí PlayStation 4 a nemáte na něm co hrát, nebudete koupě inFamous: Second Son litovat.
> Eurogamer.cz : 7/10
Infamous: Second Son lze označit za sázku na jistotu. Na jednu stranu přináší vypilovanou hratelnost minulých dílů na novou generaci. A jedná se tak snad o první hru, která na nové generaci konzolí nepůsobí uspěchaně, není úzkým tunelem a nabízí otevřený svět se spoustou vedlejších činností. Na druhou stranu ale nepřináší, s výjimkou hezčí grafiky, nic nového.
> Zing : 9/10
Delsin Rowe a parta okolo něj přikvačila na PS4 v takové formě, že si je v jednotném balení pod názvem inFamous: Second Son prostě musíte pořídit. Je jedno, zda máte či nemáte PS4, tohle je totiž důvod konzoli od Sony koupit.
> Konzolista.cz : 9/10
Už od prvních záběrů bylo jasné, že inFamous: Second Son bude nádhernou hrou, která ukáže možnosti konzole PlayStation 4. Ve finále jsme se ale dočkali i zábavné hratelnosti, slušného příběhu a spousty vedlejšího obsahu, který budete moci plnit i další dny po dohrání hlavní kampaně, která se navíc vyplatí rozehrát dvakrát, abyste si vyzkoušeli, jaký vliv mají na následné události vaše rozhodnutí. Pro majitele PlayStationu 4 je inFamous: Second Son povinností, pro ostatní důvodem k zamyšlení, jestli už nepřišel čas pro nákup nové konzole.
> Vytukej.cz : 93 %
inFamous: Second Son je vlastně tím co jsem tak nějak očekával. Parádní jízdou za nového Conduita, který využívá své nové schopnosti doslova naplno. Technologie pokročila, a tak jej Sucker Punch servírují v té nejlepší možné podobě. Pakliže čekáte se svou konzolí Playstation 4 na perfektní a hlavně exkluzivní titul, tak je inFamous jasnou volbou. Nejlepší next-gen hra je tu.
> Games.cz : 9/10
Je tady a říká, že je lepší. V čem? Ve všem! Nový hrdina možná nebude Coleovým fanouškům hned po chuti, ale jinak Second Son, vyzbrojen výkonem nové platformy, trumfuje veškerá očekávání, aniž by při tom pošlapal kouzlo původního inFamous. Jde o vzácnou kombinaci pokory a hrubé síly.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %