Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

InFamous 2 > PS3 > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2011-06-29
Herní webNikola Marko---86 %2011-06-27
BonuswebMichael Mlynář---89 %2011-06-23
hry.Sme.skJán Kordoš8.5/1085 %2011-06-23
Recenzeher.euJan Vondrášek---90 %2011-06-23
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-06-21
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2011-06-21
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2011-06-17
Sector.skje2ry9/1090 %2011-06-16
Czechgamer.comDavid Pelan---90 %2011-06-16
Games.czJiří Škrampal9/1090 %2011-06-13
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-06-13
GameParkxjohn---90 %2011-06-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.46 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 373 z 5973 Žebříček
PS3: 55 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 15 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 51 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-02-25
Bonusweb2011-02-08
Bonusweb2011-01-20
GamePark2010-09-20
GameStar.cz2010-09-09
GamePlanet.cz2010-08-04
GamePark2010-07-08
Hrej.cz2010-06-21
Games.cz2010-06-10

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
InFamous 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



InFamous 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6407x - statistika
InFamous 2 88 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-10
InFamous 2

Průměrné hodnocení z médií:

88.46 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Sucker Punch
Distributor: SCEA
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 13
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 90 %
Tvůrci logicky nedělali žádné razantní změny, ale všechno vylepšili a přesně tak bychom si představovali pokračování kvalitní a zajímavé akční hry. inFamous 2 nabízí hodně obsahu, širokou plejádu zajímavých a netradičních schopností a parádní zábavu. Pokud se vám jednička absolutně nelíbila, pak na tom druhé pokračování asi nic nezmění, ale fanouškům se odměňuje vrchovatou porcí další zábavy.
> Games.cz : 9/10
inFamous 2 je ten typ pokračování, který fanoušky prvního dílu přivede do extáze. Příběh je komiksová lahůdka, ze které by se scénáristé X-Menů mohli učit, a Cole má v rukávu spoustu nových triků, které v New Marais udělají pořádný rozruch. K tomu přidejte masivní podporu uživatelského obsahu a máte před sebou hru, které devítku neseberete, kdybyste do technických chyb šťourali sebevíc.
> Konzolista.cz : 9/10
inFamous 2 je ukázkou moderní akční hry. Je zábavný, díky své jednoduchosti přístupný naprosto všem hráčům a na dnešní poměry i dlouhý. Vše pak pochopitelně podtrhuje vynikající audiovizuální zpracování. Pokud doma máte Playstationu 3, rozhodně si inFamous 2 kupte. Jedná se totiž o jednu z nejlepších her na tuto konzoli. Víc není co dodat.
> Sector.sk : 9/10
Fanúšikovia InFamous možno budú pri hraní dvojky reptať na nedostatok inovácií. Nehas, čo nepáli je ale v tomto prípade ten správny prístup a inFamous 2 na overený základ pridáva nových nepriateľov, nové schopnosti, nové rozhodnutia a najmä celé nové mesto . Nepopierateľným bonusom sú užívateľské misie a potom tú máme takmer povinné dvojnásobné prejdenie celej hry kvôli odomknutiu všetkých možných misií. Takže rozbíjajte prasiatko a vyťahujte peniaze z ponožiek lebo inFamous 2 si vašu investíciu určite zaslúži.
> Czechgamer.com : 90 %
inFamous 2 není jen tak ledajakým pokračováním. Vývojáři ze Sucker Punch opět ukázali svoji nadanost a po dobrém inFamous nám naservírovali fantastický inFamous 2. A pokud jste ještě doposud neměli tu čest s prvním dílem, máte nejlepší šanci si inFamous 1 zahrát. Díky výpadku PSN totiž Sony zařadilo do Welcome Back balíčku na PS Store tento titul plně zdarma.
> Eurogamer.cz : 9/10
Jakkoli bychom mohli nadávat na až moc identických prvků s předchůdcem a styl hraní, který se vlastně od minula skoro nikam neposunul, tak by to byla velká unáhlenost, protože druhý inFamous již dále boduje doslova na všech frontách v parádním akčním nářezu, který se může směle zařadit na absolutní vrchol žánru na současném trhu. Předchůdce si cením na osmičku a tak velmi rád pošlu hraním skoro stejný, ale provedením o třídu lepší druhý díl těsně pod stupínek nejvyšší.
> Doupě : 9/10
inFamous 2 celkově je hodně povedená a líbivá hra. Která navíc může vydržet neskutečně dlouho díky novému editoru misí, ve kterém jdou s trochou cviku vytvářet opravdu komplexní kousky. Anebo i úplné blbiny, ale to už tak bývá. Pokud hráči generovanému obsahu neholdujete, ani tak se bát nemusíte, kampaň vám ukousne bez problému 20 hodin. Velmi zábavného hraní, chtělo by se dodat. Pokud se vám líbila jednička, dvojku budete milovat, protože je prostě intenzivnější a povedenější. A pokud jste první díl nehráli, co ho zkusit? Je zadarmo ve Welcome Back balíčku.
> Bonusweb : 89 %
V principu stejná hra jako první díl, ale i přesto jednoznačný hit letošního léta. Škoda jen drobných technických nedotažeností.
> hry.Sme.sk : 8.5/10
Akčná hra inFamous 2 príjemne prekvapila. Arkádová hrateľnosť môže na prvý pohľad odrádzať, ale pokračovanie konečne prinieslo to, čo chýbalo jednotke: plnohodnotnú zábavu, ktorá sa nevytráca ani po hodinách hrania. Nie je to žiadny originálny projekt, no postačí niekoľko úloh, zúrivej akcie a budete v tom znovu až po uši. Ak sa chcete vyblázniť pri jednoduchšej akcii, ktorá napokon má celkom kvalitný príbeh, systém rozhodovania a RPG prvky, ste na správnej adrese. Je to tak šialene rýchle a akčné, až je to chytľavé.
> Zing : 9/10
Tam sice obří potvory vypadaly hodně efektně, nicméně pravdou je, že setkání s nimi je v podstatě jen sérií přesně nalinkovaných skriptů, což, upřímně řečeno, docela zamrzí. Dalo se to nicméně tak trochu čekat. Jelikož se ovšem v průběhu hlavního děje setkáte snad jen s jedním, nebo dvěma skutečnými bossy, odpouští se to o poznání hůře. Nic to ale nemění na skutečnosti, že druhé inFamous opět patří k absolutní špičce nejen ve svém žánru, ale rovněž v aktuální nabídce nových titulů. A věřím, že to za nějakou tu tisícovku rozhodně stojí.
> Recenzeher.eu : 90 %
Elektřinou nabitý super hrdina Cole, se opět vrací na naše obrazovky v druhém pokračování série Infamous.
> Herní web : 86 %
Z inFamous se stává docela známá značka a je škoda, že třetí díl asi nebude, protože Sucker Punch začínají pracovat na novém projektu. Ještě pár dílů a mohli by myslím strčit do kapsy i takovou značku jako je GTA. Ale budiž, buďme rádi za to co máme. Pokud vás baví městské akce, máte rádi superhrdiny a přijde vám fajn mít možnost profilovat si svou karmu – tohle je rozhodně pro vás to pravé.
> Hrej.cz : 8/10
Možná víc remake prvního dílu než dvojka. Vylepšená grafika, stejná herní náplň, stejná hratelnost... a občas i stejné chyby.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %