Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ghostbusters The Video Game (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Ghostbusters The Video Game 70.33 %XBOX360 - Ghostbusters The Video Game (X360) 00.00 %PSP - Ghostbusters The Video Game (PSP) 70.00 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
Microgames  692 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---80 %SCORE 185
LEVELJiří Pavlovský8/1080 %LEVEL 179
Sony-PlaystationApsidalTill / Filip Voržáček---71 %2009-09-14
GamesportOldřich Bezdomnikov---70 %2009-08-06
GamePlanet.czMichal Drtina / MichalCZ8/1080 %2009-07-28
Hrej.czOndřej Švára6/1060 %2009-07-08
BonuswebEmanuel Svoboda---77 %2009-07-01
Czechgamer.comMartin Pilous---65 %2009-07-01
hry.Sme.skJán Kordoš7.2/1072 %2009-06-18
GameSite.skKlajo---75 %2009-06-18
GamesWEB.skJC / Roman Kadlec---72 %2009-06-17
DoupěKarel Kališ7/1070 %2009-06-08
GameParkxjohn---70 %2009-06-08
Sector.skspacejunker7/1070 %2009-06-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.29 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2658 z 5973 Žebříček
PS3: 264 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 56 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 262 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-07-13
Sony-Playstation2009-03-10

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ghostbusters The Video Game (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ghostbusters The Video Game (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5061x - statistika
Ghostbusters The Video Game (PS3) 72 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-16
Ghostbusters The Video Game (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

72.29 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Terminal Reality
Distributor: Atari
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 7/10
Pro fanouška Ghostbusters, představuje herní zpracování úžasnou příležitost, jak si na vlastní kůži vyzkoušet krocení duchů. Hodně chybí kooperativní kampaň, která by perfektně nahradila občas otravnou AI spoluhráčů.
> GamePark : 70 %
Přestože jsme zde narazili na mnoho zajímavých prvků, ty po čase omrzely. Každopádně velké plus vidíme v dabingu samotnými herci z filmů. Celkově se nám zdá, že tento titul dokáže zaujmout především fanoušky a ty, kteří dobře znají filmy.
> Sector.sk : 7/10
Grafika je na dnešné pomery solídna, jej silnou stránkou je spracovanie lokalít, rôzne fenomény a scény ako vystrihnuté z filmov. Fyzika si však vyberá svoju daň a tým je prepad frameratu, nie však pod únosnú hranicu.
> hry.Sme.sk : 7.2/10
Má zopár drobných chybičiek krásy, ale inak je to pomerne rýchla, pre fanúšikov famózna jazda. Príbeh je pozliepaný, niektoré monológy pridlhé a nudné, hlavný hrdina nepochopiteľne nemý a jeho potenciál nevyužitý.
> LEVEL : 8/10
Hra na 6 bodů, příběh a atmosféra na 10. Pokud jste fandové Krotitelů duchů, tak neváhejte - jinak to zase taková pecka není.
> Bonusweb : 77 %
Světe, div se – filmová licence se dá i Využít a ne jen ZNEužít. Až si zvyknete na ovládání, přinese vám možnost být jedním z „Krotitelů“ jen radost.
> Czechgamer.com : 65 %
Škoda, že umělá inteligence vašich společníků a dokonce i duchů občas hapruje, a tak budete občas kroutit hlavou nad tím co se kolem vás dějě. Souboje se postupem času stanou stereotypními a otravnými. Hru doporučujeme hrát po menších dávkách.
> GamesWEB.sk : 72 %
Obsahuje všetko, čo má správna hra podľa filmu mať – modely a hlasy skutočných hercov, prostredie a nezameniteľnú atmosféru. Kritika sa nevyhne grafickému spracovaniu, skutočne na pomery a výkon PS3 ide o slabú a rozmazanú grafiku prostredia.
> Hrej.cz : 6/10
Tahle hra je zřejmě pro fandy jedinou šancí, jak se svými idoly prožít nové dobrodružství. Vás ostatní čeká asi osmihodinové dobrodružství s nevyrovnanou obtížností a poměrně diskutabilní umělou inteligencí.
> Časopis SCORE : 80 %
Výborný scénář. Staronová zápletka nikoho neurazí a znovu připomene slavné momenty, na které není žádný zub času dost ostrý. Jen škoda, že zůstalo u pouhé střílečky.
> GamePlanet.cz : 8/10
Pokud jste fanouškem dvou legendárních filmů, s radostí překousnete chyby, protože je pro vás tahle hra splněným snem.
> Gamesport : 70 %
Zpracování hry je na slušné úrovni, nápady by se také nějaké našly, hratelnost je taktéž spíše kladem. Na druhou stranu hra nepřináší nic moc nového, místy pouze otrocky převádí filmy do herního zpracování.
> GameSite.sk : 75 %
Ghostbusters nie je síce bezchybná hra, no čo sa nestáva často, nejedná sa o podpriemerný titul, ktorý ťaží z filmovej predlohy. Hra je plnohodnotná a poteší multi-playerom.
> Sony-Playstation : 71 %
Hra disponuje peknou atmosférou, kvalitným humorom a perfektným zvukom od známej melódie až po reálne výkriky duchov a iných protivníkov v hre.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %