Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Devil May Cry 4 (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Devil May Cry 4 (PC) 80.45 %XBOX360 - Devil May Cry 4 (X360) 86.80 %

Kde koupit ?

Microgames  494 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamesport ---90 %2008-03-06
GamesWEB.sk ---80 %2008-03-04
GamePro ------2008-02-27
hry.Sme.sk 8/1080 %2008-02-25
Hrej.cz 8/1080 %2008-02-11
Bonusweb ---90 %2008-02-08
Hratelne.cz ---83 %2008-02-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.83 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 855 z 5973 Žebříček
PS3: 104 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 23 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 94 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2008-02-06
Sector.sk2008-01-26
GamePro2008-01-03
Doupě2007-05-03
EscapeMag (pozastaven)2007-01-20
Hrej.cz2006-10-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: DEVIL MAY CRY 4-luxusní hra
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2010-02-19 18:29:08
Je pravda,že ovládání je podprůměr na PC ale jde o zvyk.Od 6 mise jsem si už docela zvykl.Opravdu výborná hra i příběh.Grafika taky parádní.Doporučuji
[Odpověz]

Titulek: Re: DEVIL MAY CRY 4-luxusní hra
Nick: (Richard) - neregistrovaný
Datum:2010-02-20 18:56:14
Je jsem DMC4 hral na klavesnici a i kdyz uznavam, ze se to ovladani s trochou dobre vule a trpelivosti na zminene klavesnici dalo naucit, bylo to presto pro me natolik neprirozeny a krkolomny ze jsem hru odlozil do doby, nez si poridim analogovy gamepad, verim ze to s nim bude prinejmensim pohodlnejsi i kdyz system kamery se samozrejme nezmeni... Se zbytkem souhlasim, proste Japonci, jejich hry mely vzdycky styl a osobitost.

Titulek: DEVIL MAY CRY nikdy více
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2010-02-01 00:00:14
Grafické zpracování je pěkné příběh zajímavý, ale co je naprosto DEBILNÍ, tak to je ovládání. Hra původně určená na konsole se na PC vůbec nepovedla. Horší ovládání jsem snad ještě nikdy nezažil.
[Odpověz]

Titulek: Re: DEVIL MAY CRY nikdy více
Nick: (E) - neregistrovaný
Datum:2010-02-02 01:48:25
Jestli mas moznost tak zkus hru s gamepadem, snad se to s nim udajne da...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Devil May Cry 4 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Devil May Cry 4 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13928x - statistika
Devil May Cry 4 (PS3) 84 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-02-28
Devil May Cry 4 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

83.83 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %