Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Space 2 (PS3) > PS3 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Dead Space 2 87.80 %XBOX360 - Dead Space 2 (X360) 87.77 %

Kde koupit ?

FunStore  319 Kč  
FunStore  579 Kč  
FunStore  245 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.8/1088 %2011-03-10
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-02-06
GameParkxjohn---86 %2011-02-04
Sony-PlaystationApsidalTill------2011-02-02
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2011-01-25
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-01-25

Videorecenze

http://www.gamesite.sk/ps3/videorecenzie/5025-dead-space-2-videorecenzia-ps3.htmlAutor: Klajo (GameSite.sk) / délka: 5m59s / hodnocení: 85%2011-02-17

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.80 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 86 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 287 z 5973 Žebříček
PS3: 40 z 513 Žebříček
PS3/Third person akce: 10 z 124 Žebříček
Vše/Third person akce: 37 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameSite.sk2010-10-19
Sector.sk2010-07-02
Gamesport2010-06-26
Sony-Playstation2010-05-17

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: dead space 2
Nick: (scodra) - neregistrovaný
Datum:2011-02-05 18:55:57
skvela hra oproti jednicce ale ma mouchy. nepratele jen zridkakdy za vama vlezou do dveri. to bylo i u prvniho dilu ale ne tak casto. a predmety ktere zde prenasite za dvere vam zniceho nic zmizi. to vas nastve predevsim kdyz dojde munice a vy byste si radi pomohli treba hasicakem. jako klad bych dal ze ovladani je ted lepsi a i v soubojich se lip leze do inventare. rovnez oblek je ted hezci. ale i tak je to hra skvela
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Space 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Space 2 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8981x - statistika
Dead Space 2 (PS3) 90 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-01-25
Dead Space 2 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

89.80 %

Min : 86 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Visceral Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 6
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 86 %
Oproti jedničce šlo spíše jen o krok kupředu co se týká vizuálního zpracování a lidštějšího příběhu, za který určitě chválíme. Prvky hratelnosti se nesou na podobných vlnách.
> Sector.sk : 9.5/10
Dead Space 2 žije svojím vlastným životom a históriou. U takejto hry je veľmi ťažké povedať niečo múdre na záver, snáď len toľko, že EA to urobila znovu. Zrodil sa prototyp moderného hororu, ktorý vás nezasype tonami nepriateľov, ale vás nebude ani zdržovať od úteku z miesta, kam je nemožné nevrátiť sa opätovne.
> Doupě : 9/10
Na druhou stranu je pravda, že testování kvůli review verzi bylo jen velmi krátké - to však nemění nic na tom, že Dead Space 2 je podařenou hrou. Dokonce zatraceně podařenou hrou. Pokud se vám líbil první díl, nic by nemělo bránit vašemu nadšení z pokračování. A pokud jste ho nehráli? Tak…tak si ho zahrajte!
> hry.Sme.sk : 8.8/10
Dead Space 2 do žánru survival akčných hier neprináša nič nové. Teda mal to byť multiplayer, ten je však pomerne nezáživný a hlavne nepotrebný. Chceme sa báť a nie behať s nekromorfom po mapách. Navyše sú sily pomerne nevyrovnané, mutanti zomierajú omnoho častejšie, keďže musia kooperovať, a to sa stane málokedy pri pojašených hráčoch. Na Dead Space 2 je totiž úžasné to, že nájsť skutočne závažný zápor, prečo vám hru neodporučiť, v podstate nenájdete.
> Konzolista.cz : 9/10
Dead space 2 je větší, epičtější, akčnější a daleko lepší, jak jeho předchůdce. Hráče si získá skvělým hororovým příběhem plného napětí a vynikající hratelností, u které budete křičet blahem. Už dlouho jsme tu neměli hororovou hru, u které bychom pomalu kráčeli temným levelem s prstem na spoušti a klepali se, co na nás vybafne za dalším rohem.
> Sony-Playstation :
Bez nejakých diskusií sa jedná o najlepšiu hru pre začiatok roka 2011, ktorá stále živý upadajúci žáner horor a aj keď možno v tretej časti už skĺzne do totálnej akčnej vlny, stále bude načo spomínať vďaka jej začiatkom. Až na zopár technických prehmatov so snímkovaním a faktu, že do niektorých častí hry, sa tvorcovia mohli obťažovať dať aspoň nejaké svetlo, sa jedná o prepracovaný titul - kde jedinou chybou a vadou na kráse je podivný príbeh bez filmového efektu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %