Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3) > PS3 > RPG

Kde koupit ?

(X)zone  899 Kč  Kompletně v angličtině

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš5.9/1059 %2011-09-19
ZingMichal Maliarov5/1050 %2011-07-31
BonuswebEmanuel Svoboda---50 %2011-07-26
Hrej.czJiří Pavlovský6/1060 %2011-07-21
Sector.skkorec7/1070 %2011-07-21
Herní webNikola Marko---66 %2011-07-13
GamesWEB.skRichard Bojničan / gulath5.5/1055 %2011-07-06

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

58.57 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4255 z 5797 Žebříček
PS3: 388 z 512 Žebříček
PS3/RPG: 27 z 38 Žebříček
Vše/RPG: 363 z 460 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1920x - statistika
White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3) 59 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-07
White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

58.57 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: D3Publisher
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamesWEB.sk : 5.5/10
White Knight Chronicles II je obeťou faktu, že je JRPG, ktoré sú štandardne chrlené vo veľkých množstvách v čo najkratšom čase. Potom sa tvorcovia uchyľujú k recyklácii všetkého čo sa len dá.
> Herní web : 66 %
Máme tu po roce stejnou hru, se stejnými lokacemi a jen minimem změn. Jediným pozitivem je přítomnost prvního dílu na disku, jinak se nejedná o nic zázračného a běžným hráčům, natož příznivcům JRPG, nedoporučuji koupi.
> Hrej.cz : 6/10
Hra, která dělá všechno proto, aby vás odradila, a daří se jí to skvěle. Od absence pozvolného tutoriálu a zastaralou grafiku, až po nepříjemné ovládání a nezáživný start. Jen pro opravdu hardcore fandy JRPG.
> Sector.sk : 7/10
White Knight Chronicles II je zaujímavý projekt a hoci má s prvým dielom predstavovať jediný celok, v skutočnosti sú tu dve odlišné hry (podobné ako filmové finále Harry Pottera má odlišné filmy s inou atmosférou). Prvá zameraná na príbeh i svieži svet má veľa nového a občas nadišiel stereotyp.
> Bonusweb : 50 %
Hra teoreticky nabízí mnoho možností, ale v praxi jen zcela průměrnou zábavu. V oboru her na hrdiny nemá proti vyspělé konkurenci šanci.
> Zing : 5/10
Japonská scéna RPG pomalu ale jistě upadá do zapomnění a dává cestu novodobým epickým počinům od vedoucích studií. White Knight Chronicles je toho jasným důkazem a pokud nepatříte ani do jedné z výše jmenovaných skupin, s klidným srdcem si počkejte na nový Deus Ex. Potěší to nervy i peněženku.
> hry.Sme.sk : 5.9/10
Komu teda White Knight Chronicles II odporučiť? To je nesmierne ťažká voľba. Ak chcete skúsiť tento dnes už takmer mŕtvy žáner (vzhľadom na platformu a naše teritórium), risknúť to môžete, dostanete dve hry v jednom balení. Rozsiahle, epické, japonské, prepracované, avšak i frustrujúco monotónne a technicky zastarané.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %