Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Final Fantasy XIII-2 > PS3 > RPG

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---85 %2012-04-04
XboxWeb.czlindros88cze---85 %2012-03-05
DoupěKarel Kališ7/1070 %2012-03-02
Sector.skkorec8.5/1085 %2012-02-29
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2012-02-24
BonuswebPetr Mácha---80 %2012-02-22
Games.czAleš Smutný6/1060 %2012-02-14
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8.5/1085 %2012-02-14
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2012-02-14
Konzolista.czLeon8/1080 %2012-02-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PS3: 180 z 513 Žebříček
PS3/RPG: 17 z 38 Žebříček
Vše/RPG: 178 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Final Fantasy XIII-2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Final Fantasy XIII-2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2452x - statistika
Final Fantasy XIII-2 80 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
Final Fantasy XIII-2

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Square
Distributor: Square
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 6/10
Systémově vylepšené pokračování, pro mnohé kontroverzního, třináctého dílu se nese ve smutném duchu. Forma zde jasně vítězí nad obsahem, který je řádně okleštěný a „vylepšený“ až do totální nezajímavosti. Berte jen tehdy, když vám vůbec nejde o příběh a odladěné souboje, které nabízí odpovídající výzvu.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Final Fantasy XIII-2 je doslova a do bodky echtovným JRPGčkom, ktoré by ste si určite nemali nechať ujsť.
> Eurogamer.cz : 9/10
Poctivá Final Fantasy, důsledně napravující kritizované slabiny předchozího dílu. Krásná naprosto jedinečným způsobem. Návyková unikátním bojovým systémem a rafinovanou hrou s ochočováním monster. Jedinou slabinou jsou naivní dialogy , nicméně jinak jde o esenci všeho, co dělá JRPG hry okouzlujícími a výjimečnými. Zároveň jde o jeden z produkčně nejsilnějších titulů současnosti. Fanoušci mohou slavit... a nováčci mají dobrou šanci, že z nich tenhle kousek fanoušky udělá.
> Konzolista.cz : 8/10
Ovšem jen do té doby, než nám Square - Enix vyjeví své tajné plány na udržení monopolu v žánru JRPG. Tady se už jen lehce usmějeme, protože víme svoje. Cesta k tomuto cíly skrze projekty typu FF XIII a FF XIII - 2 nebude možná. Ne, opravdu nebude. Nám už teď nezbývá než čekat na další FF díl a doufat, že budeme moci konečně sáhnout po vyšším hodnocení, které se FF už léta vyhýbá. A nalijme si čistého vína, vyhýbá oprávněně!
> Bonusweb : 80 %
Herně opravdu podařený díl oblíbené série, který nabízí velmi zábavné boje, nápaditý svět a nezaměnitelný styl. Bohužel se tvůrcům stále moc nedaří vyprávět příběh.
> Hrej.cz : 8/10
Final Fantasy XIII-2 je tradiční japonské RPGčko, které je o něco lepší než předchozí díl. Pro někoho je to dost, pro někoho málo. Nás tenhle kousek ale opravdu zabavil.
> Sector.sk : 8.5/10
Final Fantasy XIII-2 tak nie je lepšia hra ako jej predchodca, ponúka odlišný zážitok v rovnakom svete a presvedčí kritikov FF XIII, že nelineárnu tvár a silný súbojový systém dokážu tvorcovia bez problémov priniesť aj v roku 2012. Ale stále je to diel, ktorý konzervatívnym fanúšikom ich obľúbenú sériu nevráti, hoci zdieľa viaceré elementy. Je však dobré vidieť, že Square Enix svoju cieľovú skupinu počúva. Akurát sa musí vypäť k vyšším výkonom a vložiť všetky tri esencie FF do jedinej hry súčasne. Tu funguje naplno súbojový systém a obsah, no príbeh je rozbitý a svet sa kvôli časovým paradoxom radí ni
> Doupě : 7/10
Teprve podruhé v historii přichází série Final Fantasy s plnohodnotným pokračováním některého kmenového dílu. Je to správný krok?
> XboxWeb.cz : 85 %
Final Fantasy XIII-2 opravuje snad každý problém, s kterým jste se v FF XIII mohli potýkat a tak je tato hra vlastně tím, čím již měla být první. Jen škoda, že vaše důvěra v sérii Final Fantasy mohla být poškozena zklamáním z předchozí hry, ale pevně věříme, že vám FF XIII-2 vrátí nadšení pro tuto značku.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %