Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dungeon Siege 3 (PS3) > PS3 > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6.9/1069 %2011-08-10
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-07-19
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-07-19
Sector.skuni7.5/1075 %2011-06-25
Czechgamer.comRobert Varga---80 %2011-06-22
Games.czKarel Vojtíšek7/1070 %2011-06-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

70.67 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2815 z 5973 Žebříček
PS3: 275 z 513 Žebříček
PS3/RPG: 21 z 38 Žebříček
Vše/RPG: 259 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dungeon Siege 3 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dungeon Siege 3 (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4421x - statistika
Dungeon Siege 3 (PS3) 71 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-17
Dungeon Siege 3 (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

70.67 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Obsidian Entertainment
Distributor: Square
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Dungeon Siege III dokázal nemožné, pronikl i na konzole. V tomto ohledu jde o sympatický krok! Ve všem ostatním nabídl hodně dobrou zábavu, solidní akci, ale nezbavil dojmu, že to celé mohlo být přeci jen lepší. Platí to zejména o PC verzi, která by sama o sobě zasloužila jeden bodík z hodnocení dolů.
> Czechgamer.com : 80 %
Dungeon Siege 3 bude bezesporu bavit veliké množství hráčů a jistojistě si najde větší publikum, než předchozí díly… A asi právě díky tomu, že se stoprocentně naklonila konzolím. Co si budeme povídat, tušili jsme to už při pohledu na první videa.
> Sector.sk : 7.5/10
Dungeon Siege III je akčne ladená RPG, ale vďaka početným úlohám a pomerne hojne zastúpeným dialógom, sa nejedná o tuctovú rúbanicu. V porovnaní s predošlými dielmi je to však chudobnejší príbuzný, ktorý stratil to, čo hráči v jednotke a dvojke milovali. Skutočným neduhom je ale nevhodné ovládanie na PC, no tvorcovia už prisľúbili nápravu
> Doupě : 6/10
Za plnou cenu se hra asi nevyplatí, ale ve slevě se jedná o zábavnou diablovku, která se velmi příjemně hraje a slušně odsýpá. A poslední poznámka, pokud byste vážně chtěli hrát v současné době na myši, odečtěte si z hodnocení jeden bod.
> Konzolista.cz : 7/10
Dungeon Siege III je určitě povedenou akční RPG hrou, kterou by si měl zahrát každý fanoušek tohoto žánru. Po dohrání se ovšem neubráníte pocitu, že toho molo být přeci jenom o trochu více a ve větší hloubce, jakou má konkurence. Takhle tu máme jen dobře hratelnou diablovku, která neurazí, ale ani nenadchne.
> hry.Sme.sk : 6.9/10
Dungeon Siege III nie je nepodarkom, na ktorom by sme našli jednu chybu za druhou. Dobré meno svojim predchodcom však nerobí a v žánri akčných RPG predstavuje len mierny nadpriemer. Nenáročná zábava sa vám priskoro ohrá a nemusí ohúriť ani možnosť rozohrať si príbeh znovu za inú postavu, pretože to levelovanie je v podstate fádne a nevýrazné. Je to znovu o tom istom - hre akoby chýbala duša, potrebná atmosféra, nechytila nás tak, aby sme ju neochotne vypínali. Tak ako Alpha Protocol, tak i čiastočne Fallout: New Vegas. Jednoducho si v Obsidiane môžu spraviť čiarku, že majú za sebou ďalší projekt, pokračovanie úspešnej značky. Avšak nič viac.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %