Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Seznam her PS3 > RPG

Seřadit výpis podle: Hodnocení | Názvu | Data vydání

1. PS3 2009-11-05 > 3D Dot Game Heroes 75.00 %
2. PS3 2010-05-28 > Alpha Protocol (PS3) 50.00 %
3. PS3 2010-07-13 > Deathspank (PSN) 80.00 %
4. PS3 2009-02-03 > Demons Souls 82.71 %
5. PS3 2011-08-26 > Deus Ex 3: Human Revolution (PS3) 91.50 %
6. PS3 2008-08-28 > Disgaea 3: Absence of Justice 89.00 %
7. PS3 2011-03-08 > Dragon Age 2 (PS3) 74.00 %
8. PS3 2010-07-06 > Dragon Age: Origins - Lelianas Song (PS3) 60.00 %
9. PS3 2009-11-03 > Dragon Age: Origins (PS3) 90.00 %
10. PS3 2013-10-21 > Dragons Crown 83.33 %
11. PS3 2011-06-17 > Dungeon Siege 3 (PS3) 70.67 %
12. PS3 2011-05-24 > Dungeons & Dragons: Daggerdale (PS3) 25.00 %
13. PS3 2007-03-27 > Enchanted Arms (PS3) 68.50 %
14. PS3 2008-10-27 > Eternal Sonata (PS3) 00.00 %
15. PS3 2008-10-28 > Fallout 3 (PS3) 90.00 %
16. PS3 2011-05-10 > Fallout New Vegas: Dead Money (PS3) 65.00 %
17. PS3 2010-10-19 > Fallout: New Vegas (PS3) 80.00 %
18. PS3 2009-12-17 > Final Fantasy 13 (PS3) 85.56 %
19. PS3 2010-06-00 > Final Fantasy 14 (PS3) 00.00 %
20. PS3 2011-06-30 > Final Fantasy Versus 13 (PS3) 00.00 %
21. PS3 2014-04-27 > Final Fantasy X - X-2 HD Remaster 95.00 %
22. PS3 2012-02-02 > Final Fantasy XIII-2 80.00 %
23. PS3 2013-10-08 > Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 80.00 %
24. PS3 2011-06-03 > Hunted: The Demons Forge (PS3) 65.56 %
25. PS3 2011-12-31 > Kingdoms of Amalur: Reckoning (PS3) 00.00 %
26. PS3 2009-09-15 > Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion (PS3) 00.00 %
27. PS3 2010-01-26 > Mass Effect 2 (PS3) 100.00 %
28. PS3 2012-03-06 > Mass Effect 3 (PS3) 95.50 %
29. PS3 2013-02-05 > Ni No Kuni: Wrath of the White Witch 88.00 %
30. PS3 2010-01-28 > Resonance of Fate (End of Eternity) (PS3) 69.50 %
31. PS3 2009-01-27 > Rise of the Argonauts (PS3) 00.00 %
32. PS3 2012-05-22 > Sorcery 73.33 %
33. PS3 2007-04-27 > The Elder Scrolls 4: Oblivion (PS3) 86.75 %
34. PS3 2009-00-00 > The Last Remnant (PS3) 00.00 %
35. PS3 2009-11-00 > The Witcher: Rise of the White Wolf (PS3) (HRA POZASTAVENA!) 00.00 %
36. PS3 2006-11-14 > Untold Legends: Dark Kingdom 51.20 %
37. PS3 2008-10-31 > Valkyria Chronicles 85.71 %
38. PS3 2011-07-07 > White Knight Chronicles 2 (Shirokishi Monogatari 2) (PS3) 58.57 %

[1] 
Celkem 38 položek

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> MU Online
mu.funfirst.cz/
> Harry Potter a ohnivý pohár
prolezla jsem všechno křížem krážem,vyhrála všechny zlata, pozbírala štítky a pořád mi jeden štít chybí
> Assassins Creed 3
Ahoj, prosím vás. Mám problém. Když chci spustit hru Assassin tak mě to pokaždé napíše,,chybí LIBCEF DLL,,. Vůbec nevím, co to je a jak to řešit. Díky za pomoc
> Empire: Total War
Hra výborná ale UI je neuvěřitelná to je prostě banda retardovanejch mentálů co klidně naprosto jěště s úsměvem se nechají masakrovat dokud jim neřeknete tak co kdyby jsi utekl od těch děl co vás všechny melou když se štouráte v rypáku??????????????????????????????????????????? totéž námořní bitvy jak máte 4 a více lodí je to naprosté prokletí a nervy drásající zážitek kdy se vám točej jak naprosto zfetovaní imbecilové a vůbec ale ani v nejmenším se nedá kočírovat každá lod když jich máte 10 takže opět a opět a opět aopět vynikající hra která ale neuvěřitelně trpí nulovou inteligencí vašich jednotek a samozřejmě počítač je zcela dokonalej každej krok má 2 měsíce do předu propočítanej nechápu proč je toto naprosto vždy tak trystní i strategií ale v podstatě téměř u každé hry jak je to něco rosáhlého kde prostě nedokážete kočírovat takovou spopustu jednotek tak jsou to jen naprosto mrtvé p
> Men of War: Assault Squad
Tak menší zhodnocení: Hra je ve své podstatě velice pěkná ale velice silně stresující na ovládání jakmile se snažíte ovládat více než jedno 2 družstva tak je to naprostý horor ,umělá inteligence je na bodu mrazu vaši vojáčci jsou jak chovanci jedličkova ústavu nechají se klidně rozmetat na místě a pokud jim dáte vpolný režim tak dostanete dříve infarkt než se jim něco povede jsou schopní běhat proti dělům kulometům a tak podobně naprosto šíléné, velké bitvy kde máte 10 děl 10 tanků a 10 družstev je něco na palici zcela nemáte šanci to vůbec ukočírovat a samy bez vašich povelů jsou ty armády jak opravdu chovanci jedličkova ústavu ,a také naprosto tristní reálie jako že ubohoučkej schermman vám klidně roseká tygra nebo jagpantera což byl stíhač tanků s 220 milimetrovým pancéřováním a nic žádný tank ani dělo do ráže 150 mm ho nemohlo nijak poškodit a tady vy neprostřelíte třeba 10 dělama a tanka
> Mario and Sonic at the Winter Games (Wii)
ůllkjů
> FIFA 2006
PROSÍM JAKÝ JE KOD KE HŘE MŮJ EMAIL JE SASA2705@SEZNAM.CZ

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %