Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Homefront (PS3) > PS3 > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Homefront 65.25 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6.8/1068 %2011-04-22
Sony-PlaystationEssiach---80 %2011-04-03
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-03-28
DoupěJakub Kovář5/1050 %2011-03-23
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx5/1050 %2011-03-21

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.60 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 77 %
Max. hodnocení: 77 %
Pořadí:

Celkově: 3852 z 5973 Žebříček
PS3: 349 z 513 Žebříček
PS3/FPS: 34 z 52 Žebříček
Vše/FPS: 321 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sony-Playstation2010-06-19

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Homefront (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Homefront (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4924x - statistika
Homefront (PS3) 64 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-15
Homefront (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

63.60 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Kaos Studios
Distributor: THQ
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sony-Playstation : 80 %
Singleplayer je skvělý a zábavný, bohužel vám nevydrží moc dlouho. Multiplayer se také povedl, což hru zachránilo.
> Hrej.cz : 5/10
Až Homefront za pár měsíců objevíte v nějakém levnějším výprodeji, nemusíte s jeho nákupem nijak váhat. Přesto mějte na paměti, že se jedná o po všech stránkách velmi průměrnou střílečku.
> Doupě : 5/10
Největším kladem Homefrontu je v počátcích skvěle vybudovaná atmosféra, která s postupem hry bohužel nijak výrazně negraduje a jíž na kolena ubíjí průměrný level-design. Autoři tak ze slibného tématu nedokázali vytěžit nic víc, než čtyři hodiny průměrné zábavy doplněné již standardně kvalitním multiplayerem. Homefront tak za plnou cenu bohužel nelze doporučit – pokud na něj ale narazíte za rok ve výprodeji a nebudete vědět, co se třemi stovkami, jeho koupí v tu chvíli rozhodně neprohloupíte.
> hry.Sme.sk : 6.8/10
Homefront mal veľké ambície a potenciál, ktorý sa síce zahodiť dá, avšak vždy to už musí byť umenie. Hra nedopadla fiaskom (spomeňme na už chvalabohu takmer zabudnuté Turning Point: Fall of Liberty), dokonca sme sa pri hraní i bavili, no atmosféra zbytočne strácala v momentoch, kedy sme od nej najviac potrebovali, aby sa prejavila a chytila nás. To je sila AAA hier.
> Konzolista.cz : 7/10
Homefront je rozhodně kvalitní akční hrou, která nepostrádá zajímavý příběh plný emotivně laděných scén, velký spád, povedený multiplayer a v neposlední řadě i velmi zábavnou hratelnost. Bohužel dojíždí na poněkud krátké herní době, průměrnému grafickému kabátku a malé herní originalitě. Sedmička je tak dneska plně na místě.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %