Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F.3.A.R (FEAR 3) (PS3) > PS3 > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - F.3.A.R (FEAR 3) 73.63 %XBOX360 - F.3.A.R (FEAR 3) (X360) 73.18 %

Kde koupit ?

FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7.9/1079 %2011-07-29
Recenzeher.eu6/1060 %2011-07-26
Sector.sksaver7/1070 %2011-07-17
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-07-05
ZingMichal Maliarov7/1070 %2011-07-01
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-06-28
Hrej.czMartin Klekner7/1070 %2011-06-27
Games.czTomáš Marný8/1080 %2011-06-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2766 z 5973 Žebříček
PS3: 273 z 513 Žebříček
PS3/FPS: 28 z 52 Žebříček
Vše/FPS: 251 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F.3.A.R (FEAR 3) (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F.3.A.R (FEAR 3) (PS3)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5366x - statistika
F.3.A.R (FEAR 3) (PS3) 71 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-24
F.3.A.R (FEAR 3) (PS3)

Průměrné hodnocení z médií:

71.13 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Monolith Games
Distributor: Warner Interactive
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Stále je to F.E.A.R. a pořád je to zábava. Jen se u toho už nebudete tolik bát a budete muset tolerovat horší příběh a grafiku.
> Games.cz : 8/10
Povedená akce, hlavně když ji hrajete ve více lidech, která sice opět odděluje původní formuli od výraznějšího strachu, ale naštěstí ho nahrazuje zábavným a poctivým střílením. Pokud jste fanoušci prvních dvou dílů, nemůžete s trojkou šlápnout vedle, a pokud máte pocit, že vaše akční hry nejsou dostatečně temné a krvavé, pak určitě taky.
> Konzolista.cz : 8/10
Třetí F.E.A.R. není bezchybnou akcí, ale je určitě daleko povedenější jak druhá část. Už samotná hlavní kampaň je zajímavá, má vzrušující přestřelky a několik hororových míst, u kterých se bude večer klepat i ostřílený fanoušek tohoto žánru. Pokud vás navíc chytne, je připraven kooperativní režim a další multiplayerový příděl. Fanoušci Almy určitě po F.E.A.R.u 3 skočí, ale chybu neudělají ani ostatní hráči. Moje doporučení si F.E.A.R. 3 určitě zaslouží.
> Zing : 7/10
Pokud nebudete až moc suroví, můžete brát F.E.A.R. 3 jako pěkné akční zpestření začátku letních prázdnin. V současné době je na herním poli trochu sucho, a tak není od věci sáhnout po něčem méně vytříbeném, o to neméně zábavném. Pro mě 7,5/10, na Zingu ale musím sáhnout po menší číslici.
> Doupě : 6/10
F.E.A.R. 3 rozhodně není ošklivou hrou, ale na zadek vás prostě neposadí. Což ostatně platí pro celou hru. Pro jednoho hráče se jedná o velmi průměrnou střílečku na sedm hodin, kterou si nebudete chtít zopakovat. Ve více hráčích už se jedná o zajímavou volbu, kooperace je zábavná ve dvou i ve čtyřech. Pokud multiplayeru hodláte věnovat více času, F.E.A.R. 3 se dá doporučit. V opačném případě maximálně ve zlevněné edici.
> Sector.sk : 7/10
Celkovo je FEAR 3 potvrdením pomalého, ale istého úpadku série. Day 1 Studios, ktoré robilo konzolový port originálu, nemá na kvalitu Monolithu, takže z hodnotení 9.3 a 8.5 sa u nás séria prepadáva na 7.0.
> hry.Sme.sk : 7.9/10
F.3.A.R. predstavuje poctivú prácu vývojárov, ktorí možno nemajú toľko talentu a skúseností, no neskutočne sa snažili, dali do toho srdce a je to sakramentsky vidieť a cítiť. Ráta sa nám to viac ako v podstate prázdny Aliens vs. Predator, zbytočne tupý Duke Nukem Forever, až tak komplexný, že bol nudný Alpha Protocol či unavujúci Dragon Age 2. Možno si myslíte, že príklady ťaháme z brucha, no práve týmto hrám často chýbala v dôležitých momentoch atmosféra - a na jej absenciu sa F.3.A.R. podobne ako na nudu sťažovať nemôže. Užijete si od začiatku až do samotného záveru. Kampaň môžete hrať dvakrát, potom je tu aj multiplayer. A strašidelných

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %