Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

EyePet > PS3 > Dětská

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVELJiří Pavlovský6/1060 %LEVEL 186
DoupěTomáš Hrubý9/1090 %2009-11-26
GamesportLukáš Slavkovský---80 %2009-11-24
Czechgamer.comMartin Pilous---83 %2009-11-11
Sector.skrišo8/1080 %2009-11-05
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2009-11-03
GameParkxjohn---80 %2009-11-01
GameSite.skKlajo---90 %2009-10-13
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1735 z 5973 Žebříček
PS3: 190 z 513 Žebříček
PS3/Dětská: 1 z 12 Žebříček
Vše/Dětská: 9 z 112 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
EyePet
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



EyePet
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5843x - statistika
EyePet 79 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-23
EyePet

Průměrné hodnocení z médií:

79.13 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: SCEI
Distributor: SCEE
Distributor CZ: Sony

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 80 %
Cením si hlavně originálního nápadu i zpracování, které by však chtělo ještě trošku vychytat. Ale i tak jde o skvělý výsledek.
> hry.Sme.sk : 7/10
Reaguje až strašidelne prirodzene. Pohyby sú vynikajúce a keď začnete štekliť toto drobné stvorenie, neubránite sa pocitu, že takto by sa mali robiť virtuálne programy pre najmenších. S dodatkom, že len pre najmenších.
> Sector.sk : 8/10
Reaguje až strašidelne prirodzene. Pohyby sú vynikajúce a keď začnete štekliť toto drobné stvorenie, neubránite sa pocitu, že takto by sa mali robiť virtuálne programy pre najmenších. S dodatkom, že len pre najmenších.
> Czechgamer.com : 83 %
Největší slabostí EyePet je fakt, že chybí české titulky. Celkově je však titul velmi povedený a vypadá to že Sony chystá se svým novým pohybovým senzorem psí kusy.
> Gamesport : 80 %
Zábavný a originálny titul s veľkým potenciálom, škoda však, že ho plne nevyužil. Keby hra nútila hráča starať sa o zvieratko, umožňovala vývoj kreatúrky a dala tým zmysel tomu, aby ste tvora kŕmili a umývali, vtedy by sa stala naozajstným hitom.
> Doupě : 9/10
Je super, jak si program pohrává s prostředím z vašeho bytu, tu udělá v parketách díru, kam zmizí trampolína, jindy z ní vyleze nějaká hříčka. Nemáte-li dárek pro děti, otravují -li s morčetem atd. kupte EyePet.
> LEVEL : 6/10
Dobře graficky udělaná, ale neskutečně, opravdu neskutečně roztomilá hra. Pouze pro děti. Pro dospělé může být nálož roztomilosti smrtící.
> GameSite.sk : 90 %
Eye Pet je naozaj podarená hra s krásnou grafikou, perfektnými nápadmi a množstvom obsahu. Jedinou, no nie fatálnou chybičkou je občasný problém s kamerou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %