Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Journey (PSN) > PS3 > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---90 %2012-05-28
GameSite.sk---100 %2012-04-25
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2012-04-02
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2012-03-24
Sector.skspacejunker10/10100 %2012-03-14
Games.czPetr Prošek10/10100 %2012-03-05
Eurogamer.czMartin Zavřel10/10100 %2012-03-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

53.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 6 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 16 z 5893 Žebříček
PS3: 6 z 512 Žebříček
PS3/Arkáda: 1 z 17 Žebříček
Vše/Arkáda: 1 z 146 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2010-08-02

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Journey (PSN)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Journey (PSN)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2733x - statistika
Journey (PSN) 96 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-03-01
Journey (PSN)

Průměrné hodnocení z médií:

95.71 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: That Game Company
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 10/10
Digitální poezie pro nejnároč... ehm, vlastně úplně pro kohokoliv. Dokonce i pro lidi, kteří jinak hry vůbec nehrají, nevěří jim a připadají jim vyloženě podezřelé. Už jen vidět průchod touhle neuvěřitelnou nádherou je mimořádná jízda, kterou pravděpodobně ocení vaše přítelkyně, matka i babička. A aktivně se toho zúčastnit, překonat všechen ten písek, vítr a nástrahy, odhalit tajemství prastarých ruin, zaniklé civilizace i magické hory na obzoru... to je prostě zážitek, jaký nemá obdoby. Ohromující grafika, okouzlující hudba, snadno uchopitelná hratelnost aplikovaná v nápaditých kontextech, odhalová
> Games.cz : 10/10
Journey je překvapení roku a absolutní nutnost všech hráčů, pro něž jsou virtuální světy více, než jen hřištěm k bezduchému ubíjení dlouhých chvil.
> Sector.sk : 10/10
Thatgamecompany netvorí hry, tvorí zážitky. A Journey je doteraz najväčším. Podľa Platóna je umenie darom bohov a umelec ich tlmočníkom. Jenova Chan je tým umelcom a Journey jeho nadpozemským dielom.
> Hrej.cz : 8/10
Journey je čarokrásná a nezvykle temná. Delikátní poslání hry by ve vás mělo vzbudit unikátní myšlenky, nebo vás rovnou uvést do blaženého stavu s pocitem naplnění.
> Konzolista.cz : 10/10
Journey není určen jen občasným nebo hardcore hráčům, je určen naprosto pro všechny. Zamilujete si ho pro jeho jednoduchost, úžasné prostředí, jedinečné vizuální zpracování a nezapomenutelnou hudbu. Journey i v dnešní době, kdy každý hledí především na peníze, dokazuje, že jde udělat originální a hlavně neskutečně zábavná hra, na kterou budete vzpomínat do konce svého života.
> GameSite.sk : 100 %
Pre niekoho môže byť Journey stereotypnou hrou, pre nás to bola jazda na horskej dráhe v nezvyklom hernom spracovaní. Pokiaľ však dokážete oceniť atmosféru, pokiaľ dokážete Journey pochopiť, a hlavne precítiť, budete nadšení a pochopíte absolútne hodnotenie.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5892
Recenze: 24102
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3043
Průměrné hodnocení z
23483 recenzí: 71,775 %