Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Last of Us: Left Behind > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebHonza Srp---90 %2014-04-10
Games.czJiří Pavlovský8/1080 %2014-02-27
Vytukej.czMartin Pilous---85 %2014-02-27
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx5/5100 %2014-02-23
DoupěJan Šťastný4.5/590 %2014-02-23
GameParkkralik2012---90 %2014-02-23
Eurogamer.czAleš Harazim9/1090 %2014-02-18
ZingDenis Rus8/1080 %2014-02-18
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-02-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 381 z 5973 Žebříček
PS3: 56 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 9 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 50 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Last of Us: Left Behind
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Last of Us: Left Behind
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2017x - statistika
The Last of Us: Left Behind 88 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-02-17
The Last of Us: Left Behind

Průměrné hodnocení z médií:

88.33 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Přídavek Left Behind je docela drahá legrace na to, že ho dohrajete za dvě až dvě a půl hodiny, ale každý fanoušek The Last of Us si ho rozhodně nesmí nechat ujít. Vlastně jakmile ho dohrajete, velmi pravděpodobně si The Last of Us budete chtít zahrát znovu. I když třeba po páté.
> Zing : 8/10
Pokud se vám líbilo The Last of Us, bude se vám líbit i Left Behind. Pokud se vám líbila implementace dvou postav a jejich dialogy v The Last of Us, bude se vám líbit to samé i v Left Behind. Pokud se vám líbil soubojový systém v The Last of Us, bude se vám líbit i v Left Behind… A naopak. Takhle bych mohl pokračovat, ale myslím, že chápete, kam tím mířím.
> Konzolista.cz : 9/10
I když se může zdát, že Naughty Dog chce za Left Behind trochu moc, za své peníze dostanete skvělé rozšíření původní hry, kterého nebudete ani na chvíli litovat. Vývojáři před nás opět položili kvalitně podaný příběh se spoustou nádherných a kolikrát emotivních scén, na které budete vzpomínat ještě několik hodin po dohrání, a možná si vše dáte ještě jednou znovu, abyste si vyslechli všechny rozhovory nebo zkusili další možnosti. Moje doporučení si Left Behind jednoznačně zaslouží, ani si nepamatuju, jestli jsme tu měli kvalitnější příběhové DLCčko. Asi ne, takže i tady ukazují
> Hrej.cz : 5/5
Úžasný přídavek pro jednu z nejlepších her roku 2013 se co do emocí může směle měřit s leckterou „plnohodnotnou“ hrou. Pokud už máte The Last of Us za sebou a chcete si za čtyři stovky koupit důvod, proč si ji zopakovat, není lepší volby
> Doupě : 4.5/5
Left Behind je přesně takovým datadiskem, jakým jsme si přáli, aby byl. Prodloužil nám herní dobu již tak skvělé hry, dovysvětlil některé nejasnosti a hlavně nás opět na pár hodin zabavil. Mě osobně dokonce natolik, že jsem rozehrál původní hru znovu. Pokud jste The Last of Us pozitivní, neměl by vám tento kousek ve sbírce chybět.
> GamePark : 90 %
Rozšíření The Last of Us: Left Behind může dle našeho názoru již nyní apelovat na pozici Nejlepší DLC roku 2014, protože jde o kus, který nesmí ujít žádným fanouškům původní hry.
> Games.cz : 8/10
Atmosférický bonus ke geniální hře sice nepřináší nic originálního, ale návrat sympatických hrdinů a skvělé hratelnosti úplně stačí. I když je to jen na dvě hodiny.
> Vytukej.cz : 85 %
Left Behind je přesně tím, co jsem od něj očekával. Vynikající DLC dodatek k již dokonalé hře. Ačkoliv nejsem příliš zastáncem těchto rozšíření, Left Behind mě přesvědčilo, že některá mohou mít své kvality. Bohužel největším zádrhelem před pořízením je poněkud vyšší cena, která se nyní pohybuje okolo 400 Kč. Pakliže jste ale velmi věrnými fanoušky The Last of Us je to pro vás povinnost. Jestliže ale po dodatku vyloženě neprahnete, bude možná lepší počkat na nějaké to zlevnění.
> Bonusweb : 90 %
Jedna z nejlepších her posledních let, postapokalyptická akce The Last of Us, se dočkala rozšíření. Přes vysokou cenu a krátkou herní dobu žádný fanda koupí neprohloupí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %