Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rochard > PS3 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREPetr Ciesarík---84 %2012-01-04
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2011-12-19
Games.czAndrej Švagr9/1090 %2011-12-06
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-10-25
Sector.skmatus_ace7.5/1075 %2011-10-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.80 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1669 z 5973 Žebříček
PS3: 181 z 513 Žebříček
PS3/Akční: 17 z 55 Žebříček
Vše/Akční: 218 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rochard
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rochard
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3205x - statistika
Rochard 80 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-19
Rochard

Průměrné hodnocení z médií:

79.80 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 7.5/10
Na debut však nie je hra vôbec zlá. Recoil Games sa celkom vytiahli a veľmi príjemný výsledok dostali aj zo známeho Unity Enginu (free, nie Pro). Hra síce trpí tým, že jej v poslednej dochádza dych, no aj tak má hráčom čo ponúknuť: príjemné hranie s gravitačnými zákonmi, jednoduchý logický postup vpred, svižné tempo bez zákysov a kvalitné technické prevedenie. Je už len a len na vás, či sa cez slabší záver dokážete preniesť.
> Konzolista.cz : 7/10
Recoil Games se za svojí první hru nemusí vůbec stydět. Dobře se hraje, je pěkná, má dobrý hudební doprovod i dabing, jen tedy konec je trošinku odfláknutej a Rochard tak ztrácí na síle. Rozhodně jde ale o hru, za kterou se nemusíte bát utratit peníze, protože zábavu nabízí na několik večerů a to se počítá.
> Games.cz : 9/10
I kdyby jen jedna z deseti nezávislých her byla jako Rochard, pak má indie scéna smysl. Nakonec je dobře, že se mainstream o žánr plošinovek přestal zajímat. Díky tomu teď můžeme hrát hry od lidí s jasnou myslí a nůšemi nápadů.
> Hrej.cz : 8/10
Rochard je vynikající puzzle skákačka se spoustou nápadů a vyladěnou hratelností.
> Časopis SCORE : 84 %
Skvělá hopsačka zaměřující se na puzzly s fyzikou, které se šikovně prolínají s akčními pasážemi. Vývojáři z Recoil Games nám opět jako jedni z mnoha dokazují, že i nezávislé hry na Steamu umí urvat vysoké hodnocení. A zaslouženě.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %